Fruktodlingens hemligheter

Fruktodlingens hemligheter är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lynn Austin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Fruktodlingens hemligheter online.

Rsfoodservice.se Fruktodlingens hemligheter Image

Vågar hon lita på främlingen som döljer sitt förflutna? De doftande blomstren gav löfte om vår, men fruktodlingen var också förknippad med hemligheter och smärtsamma minnenEn djup längtan efter ett hem hade fört Eliza till Wyatts Fruktodling för tio år sedan. Nu är hon änka med tre små barn, djupt skuldsatt och med insikten om att allt hänger på henne. Men hur ska hon klara att sköta odlingen helt ensam? När en främling dyker upp på gården tar Eliza för givet att han är som alla andra stackare som söker arbete på grund av den stora depressionen. Men Gabes hemtama sätt att ta sig an arbetet på gården väcker frågor hos Eliza samtidigt som hon fruktar att Gabe döljer ett förflutet och vissa motiv som skulle kunna äventyra allt hon kämpat för att uppnå för sig själv och barnenEn oerhört fängslande roman om några människor vars liv vävts samman av behov och omständigheter..

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,45 MB

FILNAMN: Fruktodlingens hemligheter.pdf

ISBN: 9789173171076

FÖRFATTARE: Lynn Austin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Svenska äpplen: Fruktodlingens hemligheter

Kulturartiklar från Dagen, Sveriges största dagstidning på kristen grund

Pomologisk historia - Sveriges Pomologiska Sällskap

Pris: 99 kr. Häftad, 2009. Tillfälligt slut. Bevaka Fruktodlingens hemligheter så får du ett mejl när boken går att köpa igen.

RELATERADE BÖCKER