Blodläge

Blodläge är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Johan Theorin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Blodläge online.

Rsfoodservice.se Blodläge Image

Blodigt Alvar! Tredje kriminalromanen i Johan Theorins succéserie från Öland Genom kalkstenen vid den öländska kusten löper blodläget, ett mörkrött stråk som förr sades vara förstenat blod från en strid mellan trollen inne i berget och älvorna på alvaret. Ovanför klippkanten vid det övergivna stenbrottet i byn Stenvik står nybyggda lyxvillor sida vid sida med stenhuggarnas små baracker. Vid påsk, när snön smält, får flera av husen nya invånare som flyttar in och måste lära sig att komma överens. Men grannsämjan fungerar inte alltid som det är tänkt och svartsjuka och misstänksamhet börjar gro bakom husväggarna. Den här våren kommer flera personers liv att förändras för alltid. Blodläge är den tredje fristående spänningsromanen av Johan Theorin. Liksom föregångarna Skumtimmen och Nattfåk är det en berättelse om konflikter mellan gammalt och nytt, mellan öbor och fastlänningar, mellan traditioner och turism, och om hur nästan bortglömd folktro bryter in i det moderna samhället. Johan Theorin är född 1963 och bosatt i Göteborg. Hans debutroman Skumtimmen blev en omedelbar kritiker- och läsarframgång och utnämndes 2007 till Årets bästa kriminalromandebut. Uppföljaren Nattfåk blev 2008 års bästa Nordiska deckare. Blodläge är den tredje boken i Johan Theorins planerade kvartett med Öland som spelplats. Nästa bok i serien har ännu inte getts ut men ryktet säger att den kommer att heta "Rörgast".

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,58 MB

FILNAMN: Blodläge.pdf

ISBN: 9789170018558

FÖRFATTARE: Johan Theorin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Johan Theorin - Böcker | Bokus bokhandel

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom blodläge Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

Blodläge - Ljudbok & E-bok - Johan Theorin - Storytel

En stor del av romanen Blodläge utspelar sig i och omkring Stenvik (Djupvik). Klicka och dra i reglaget för att sefler eller färre platser 900 m från den aktuella platsen. Platser: . 19 gillar - Tillgänglighet: Lättillgängligt. Badplatser Hamnar Sjöbodar Johan Theorins Öland Stenkusten.

RELATERADE BÖCKER