Ja, jag vill skriva!

Ja, jag vill skriva!-boken skrevs 2017-04-18 av författaren Christina Gustavson. Du kan läsa Ja, jag vill skriva!-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Christina Gustavson.

Rsfoodservice.se Ja, jag vill skriva! Image

Det finns en mångfald skrivböcker. Alla innehåller råd och tips på allt från hur man skriver till hur man marknadsför och säljer sin bok. För den som är helt ovan vid att skriva kan alla fakta bli som ett stort berg. Det tar tid att sätta sig in i alla detaljer och man vet kanske inte riktigt var man skall börja. Till min glädje har nu jag fått vara med om att arbeta fram en bok som bara skall fungera som en liten aptitretare. Den innehåller inte så mycket tekniska fakta, men ändå en beskrivning av hur du kan börja skriva och förklarar hur den som aldrig skrivit tidigare kan komma igång med att skriva. Dessutom finns enkla tips på hur man kan lägga upp sitt skrivande. CHRISTINA GUSTAVSON är disputerad forskare samt specialistläkare med tre specialiteter. Hon är medlem av Sveriges Författarförbund sedan 1993, tre av hennes fackböcker finns utgivna på ICA bokförlag och fyra av hennes böcker har blivit Talbok genom TPB, Tal- och punktskriftsbiblioteket, som nu bytt namn till MTM (Myndigheten för tillgängliga medier).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,79 MB

FILNAMN: Ja, jag vill skriva!.pdf

ISBN: 9789188013408

FÖRFATTARE: Christina Gustavson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ja, jag vill skriva! - E-bok - Christina Gustavson - Storytel

Denna månad vill jag inspirera till att skriva en egen saga. Först av allt: jag tänker att regler bara finns för att underlätta för oss, så i denna skrivövning vill jag att du känner dig fullständigt fri att gå utanför instruktionen och skapa din text som du vill ha den. Låt dig inspireras! Sagor innehåller ofta - troll, tomtar

Ja, jag vill skriva! / E-bok

Ja, jag vill skriva! Kokeile nyt Ja, jag vill skriva! 3.52 25 5 Kirjailija: Christina Gustavson. Saatavilla e-kirjana. Ja, jag vill skriva! Skrivbok som aptitretare, beskrivning av hur man kan komma igång med att skriva, särskilt för den som aldrig skrivit tidigare. Boken ger enkla tips.

RELATERADE BÖCKER