Ja, jag vill skriva!

Ja, jag vill skriva! är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Christina Gustavson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ja, jag vill skriva! online.

Rsfoodservice.se Ja, jag vill skriva! Image

Det finns en mångfald skrivböcker. Alla innehåller råd och tips på allt från hur man skriver till hur man marknadsför och säljer sin bok. För den som är helt ovan vid att skriva kan alla fakta bli som ett stort berg. Det tar tid att sätta sig in i alla detaljer och man vet kanske inte riktigt var man skall börja. Till min glädje har nu jag fått vara med om att arbeta fram en bok som bara skall fungera som en liten aptitretare. Den innehåller inte så mycket tekniska fakta, men ändå en beskrivning av hur du kan börja skriva och förklarar hur den som aldrig skrivit tidigare kan komma igång med att skriva. Dessutom finns enkla tips på hur man kan lägga upp sitt skrivande. CHRISTINA GUSTAVSON är disputerad forskare samt specialistläkare med tre specialiteter. Hon är medlem av Sveriges Författarförbund sedan 1993, tre av hennes fackböcker finns utgivna på ICA bokförlag och fyra av hennes böcker har blivit Talbok genom TPB, Tal- och punktskriftsbiblioteket, som nu bytt namn till MTM (Myndigheten för tillgängliga medier).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,65 MB

FILNAMN: Ja, jag vill skriva!.pdf

ISBN: 9789188013408

FÖRFATTARE: Christina Gustavson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skrivaren skriver inte ut - lägger bara i kö - Microsoft ...

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.

Ja, jag vill skriva! - E-bok - Christina Gustavson - Storytel

Ja, jag vill skriva! av Christina Gustavson Skrivbok som aptitretare, beskrivning av hur man kan komma igång med att skriva, särskilt för den som aldrig skrivit tidigare. Boken ger enkla tips. Den innehåller inte så ...

RELATERADE BÖCKER