Spelet om staden

Spelet om staden är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Gun Frank. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Spelet om staden online.

Rsfoodservice.se Spelet om staden Image

Vem bestämmer över våra städers utveckling? Staden kan ses som en spelplan med ett stort antal aktörer med olika åsikter, lojaliteter och intressen. Hur ser spelplanen ut? Vilka spelregler gäller? Och vilka är spelarna? Är städerna i första hand tillväxt-maskiner, snärjda i global konkurrens och styrda av multinationella företag? Eller kan vi uppnå hållbara städer som erbjuder alla sina invånare en hög livskvalitet utan att äventyra för framtidens människor? Forskarna har inga färdiga svar, men belyser från olika utgångspunkter de drivkrafter som formar och förändrar staden.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,63 MB

FILNAMN: Spelet om staden.pdf

ISBN: 9789154059522

FÖRFATTARE: Gun Frank

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sveriges städer och sjöar: Gratis spel - Elevspel

STADEN - Spelet om Stockholm. Handling; Mer information; Handling. Detaljer "Ingen annan stad har förändrats så mycket som Stockholm. Mer än sjuhundra hus försvann under 20 år. En hel stad lades i ruiner. Det var som att vandra i ett bombat Dresden.

Ipad-spel ger insikter om hållbar stadsutveckling | Chalmers

Norge, Andorra, Grekland... Geografispelet Seterra lär dig alla Europas länder! Spela online på din dator, telefon eller surfplatta.

RELATERADE BÖCKER