Otid

Otid är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Cortázar Julio. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Otid online.

Rsfoodservice.se Otid Image

Otid [Deshoras, 1982] är Julio Cortázars sista novellsamling. Åtta noveller i huvudsak om kärleken och om döden. Vid första anblick verkar novellerna inte ha med varandra att göra, men så småningom blir det klart att berättaren har ett kärleksförhållande med den kvinnliga gestalten i berättelserna. I svensk översättning av Karin Sjöstrand. Julio Cortázar [1914?1984] är den mest berömde argentinske författaren vid sidan av Jorge Luis Borges. Hör till den generation latinamerikanska författare som kallats el boom (med peruanen Mario Vargas Llosa, colombianen Gabriel García Marquez och mexikanen Carlos Fuentes). Bland dessa var Cortázar den mest experimentelle, inte minst genom romanen Hoppa hage. Han var också gruppens obestridde mästare i novellgenren.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,20 MB

FILNAMN: Otid.pdf

ISBN: 9789176457252

FÖRFATTARE: Cortázar Julio

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Spagetti makaroner, hundra miljoner: I tid och otid | UR Play

Otis har förvandlat det som en gång var en tuff vandring upp till monumentet till en lätt och trevlig resa. Se fallstudien. 710 m över havsnivån 1931 dedikerad 38 m höjd Eiffeltornet Paris . Gustave Eiffel försvarade sitt torn mot protester att dess oorthodoxa utseende ...

NYSE

I tid och otid. Avsnitt 8 · 9 min Om tidsuppfattning. Tid uppfattas olika beroende på om man har bråttom eller gott om tid. Den här kvällen gästas restaurangen av två personer där den ena måste hinna med ett tåg och därför är jättestressad, medan den andra i lugn och ro vill njuta av en ledig kväll.

RELATERADE BÖCKER