En gyllene bur: En sann historia

En gyllene bur: En sann historia-boken skrevs 2019-10-21 av författaren Carmen Bin Ladin. Du kan läsa En gyllene bur: En sann historia-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Carmen Bin Ladin.

Rsfoodservice.se En gyllene bur: En sann historia Image

Saudiarabien är ett av världens mest slutna samhällen. Carmen bin Ladin är en av få västerlänningar som haft full insyn i Lyxtalibanernas paradis, ett klansamhälle där de styrande har tillgång till ofantliga rikedomar och vapenarsenaler men som drivs av medeltida värderingar. Carmen träffade Yeslam bin Ladin (hans syskonskara omfattar 25 söner och 29 döttrar) 1973 i Schweiz där han var på semesterresa. De gifte sig kort därefter och flyttade till Kalifornien där han studerade ekonomi. 1976 slog de sig ner i Jeddah. Giftermålet innebar ett liv i lyx och rikedom. Carmens äktenskap varade i 14 år och paret fick tre döttrar som nu lever med sin mamma i Schweiz.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,83 MB

FILNAMN: En gyllene bur: En sann historia.pdf

ISBN: 9789178618415

FÖRFATTARE: Carmen Bin Ladin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En bur av guld - Camilla Läckberg - Storpocket | Bokus

En sann historia Antal sidor 213 Utgivningsdatum 2004-06-01 Upplaga 1. uppl. Förlag Bra Böcker Översättare Ulf Gyllenhak Originalspråk Engelska Originaltitel ... En gyllene bur är ett unikt dokument om ett av världens mest slutna samhällen och om hur det är att leva i ett land där materiell rikedom och medeltida barbari går hand i hand.

Burpojken: En sann historia - Ljudbok - Torey Hayden ...

En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt. När han sviker henne raseras hela Fayes värld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först står hon handfallen, men sedan bestämmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hämnd. En bur av guld är första boken i serien Fayes hämnd.

RELATERADE BÖCKER