En promenad

Vill du läsa En promenad pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren De Maupassant Guy. Att läsa En promenad online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En promenad Image

Guy de Maupassant [1850?1893] var en fransk författare som räknas som en av novellkonstens stora mästare. En promenad är en novell. Den ingick ursprungligen i samlingen med Yvetteutgiven 1884. I översättning av Lennart Lagerwall.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,55 MB

FILNAMN: En promenad.pdf

ISBN: 9789176459591

FÖRFATTARE: De Maupassant Guy

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Visste du det här om promenader? 10 hälsoeffekter! | MåBra

promenad. det att vara ute och gå, ofta i rekreations- och/eller träningssyfte Han tog sig en promenad. Vill du gå en promenad med mig? Synonymer: promenix, prommis Besläktade ord: promenera Sammansättningar: långpromenad, promenaddräkt, strandpromenad, tipspromenad Fraser: ta en promenad; Översättningar

7 skäl till att gå en promenad | Iform.se

Fredag: Gå en promenad på cirka 30 minuter. Gör plankan efter promenaden, stå 75 procent av den maxtid du fick i måndags. Lördag: Promenera dit du ska hela dagen. Denna dag ska du ha gått minst 60 minuter men gärna mer. Söndag: Gå en promenad på 20 minuter i raskt tempo. Vecka 2 - Öka tempot. Måndag: Gå en rask promenad i 30 minuter.

RELATERADE BÖCKER