Ett år med Liv : en mammas betraktelse då och nu

Ett år med Liv : en mammas betraktelse då och nu är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Eva Thorstensson Landin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ett år med Liv : en mammas betraktelse då och nu online.

Rsfoodservice.se Ett år med Liv : en mammas betraktelse då och nu Image

Denna bok handlar om just detta: Ett år med Liv, men i ett förlängt perspektiv. Liv föddes under dramatiska omständigheter sex veckor för tidigt. Hon vägde då 1.240 gram och hade dessutom ett medfött hjärtfel. I en slags lyrisk dokumentärberättelse skildras kampen för livet, oron och smärtan men också glädjen och gemenskapen. Boken var Eva Thorstensson Landins debutbok 1984. I dag, många år senare är Liv vuxen och har ett eget barn. Denna bok är en nyutgåva med kompletterande skrift och bildmaterial som speglar den tid som gått.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,79 MB

FILNAMN: Ett år med Liv : en mammas betraktelse då och nu.pdf

ISBN: 9789174512199

FÖRFATTARE: Eva Thorstensson Landin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ett år med Liv : en mammas betraktelse då och nu - Eva ...

Året är 2014 och mitt nyårslöfte är - som vanligt - att bli bättre på detta med bloggandet. Det har ju inte gått så bra tidigare år men nu tänkte jag faktiskt göra ett allvarligt försök att dela med mig av mina betraktelser. Jag hade faktiskt inte tänkt att börja blogga så snart, men kunde…

Felicia Feldt: "Jag var rädd för min egen mamma" | MåBra

En Bondkärrings liv och betraktelser. ... vi fick kämpa hårt för att Stina skulle få B12 och då är det "bara" ett vitamin, ... Stina har haft en fantastisk resurs på förskolan och som nu är med henne på fritids, vi har god hjälp från vård, habilitering och försäkringskassa.

RELATERADE BÖCKER