Maffian

Maffian-boken skrevs 2018-04-25 av författaren Richard Stark. Du kan läsa Maffian-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Richard Stark.

Rsfoodservice.se Maffian Image

Maffiasyndikatet hade sina tentakler ute över hela landet och var en stor, mäktig och farlig organisation. Ingen som man sticker upp mot precis ... Men den hårde ensamvargen Parker är inte som alla andra. Istället för att ligga lågt varnade han syndikatet och bad dem att lämna honom i fred. Men de lyssnade inte. Och Parker varnar bara en gång. Nu skulle syndikatets ledare få betala med sitt liv ... Richard Stark är pseudonym för den berömde amerikanske deckarförfattaren Donald E. Westlake (1933-2008). Under pseudonymen Richard Stark skrev Westlake huvudsakligen böcker om den mycket framgångsrike bankrånaren och psykopaten Parker.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,69 MB

FILNAMN: Maffian.pdf

ISBN: 9788726015935

FÖRFATTARE: Richard Stark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Matmaffian - Sveriges Matskribenters förening

De hade köpt in sig i, och infiltrerat, en självständig nation, och tagit kontroll över de finansiella institutionerna. De ­kontrollerade alla maktens mekanismer från toppen till gräsrotsnivån. I den undre världen skröt man ibland om att maffian 'hade makten' i en stad - men i Havanna var det verkligen så.

Gå med i maffian | Aftonbladet

Maffia är ett samlingsnamn för en organisation eller globalt nätverk av kriminella organisationer, som ägnar sig åt kriminell verksamhet och ekonomisk brottslighet, ofta blandad med lagliga affärsområden. Mutor, hot och infiltration av samhällsapparaten och särskilt rättsväsendet är åtgärder som syftar till att maffian ska få arbeta så ostört som möjligt.

RELATERADE BÖCKER