Glimtar ur Saras liv

Glimtar ur Saras liv-boken skrevs 2014-04-17 av författaren Valentina Oksala. Du kan läsa Glimtar ur Saras liv-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Valentina Oksala.

Rsfoodservice.se Glimtar ur Saras liv Image

Sara är sedan födseln instängd i ett höghus. Hennes enda kontakt med Utanför är ljuden nere på asfaltsgården eller från trapphuset bakom den noggrannt låsta ytterdörren. Sara känner till endast tre personer; Mamma, morfar och mormor. Synvinkeln är enbart barnets. Genom hela texten framkommer Saras lydnad och vilja att vara de Stora till lags för att bli bekräftad och älskad. Den subjektiva beskrivningen av Saras tankar och känslor är både berörande och skrämmande och väcker starka känslor av olika slag. Läsaren får följa med Sara i hennes vardag i den extrema miljön i flera år innan berättelsen byggs upp till en klimax.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,99 MB

FILNAMN: Glimtar ur Saras liv.pdf

ISBN: 9789174639902

FÖRFATTARE: Valentina Oksala

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Glimtar ur mitt liv

Glimtar ur livet är en föreställning som berör olika delar av att vara människa. Med hjälp av låttexterna sätter jag ljuset på sådant som vi ofta värjer oss för att prata om, men som vi ofta möter på vår väg genom livet. Kärlek, rädsla, åtrå, oron över att inte räcka till.

Glimtar ur mitt liv: Också grå dagar händer det något bra ...

Glimtar ur livet - Maria Svensson 32 år Välkommen hit! Bjuder på blandade bilder och inlägg på delar av mitt liv - i alla fall små glimtar av det! blandat.blogg.se ...

RELATERADE BÖCKER