Glimtar ur Saras liv

Vill du läsa Glimtar ur Saras liv pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Valentina Oksala. Att läsa Glimtar ur Saras liv online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Glimtar ur Saras liv Image

Sara är sedan födseln instängd i ett höghus. Hennes enda kontakt med Utanför är ljuden nere på asfaltsgården eller från trapphuset bakom den noggrannt låsta ytterdörren. Sara känner till endast tre personer; Mamma, morfar och mormor. Synvinkeln är enbart barnets. Genom hela texten framkommer Saras lydnad och vilja att vara de Stora till lags för att bli bekräftad och älskad. Den subjektiva beskrivningen av Saras tankar och känslor är både berörande och skrämmande och väcker starka känslor av olika slag. Läsaren får följa med Sara i hennes vardag i den extrema miljön i flera år innan berättelsen byggs upp till en klimax.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,86 MB

FILNAMN: Glimtar ur Saras liv.pdf

ISBN: 9789174639902

FÖRFATTARE: Valentina Oksala

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Glimtar ur Saras liv (Swedish Edition): Oksala, Valentina ...

Romanen "Glimtar ur Saras liv" är Valentina Oksalas första roman. Hennes noveller har tidigare publicerats i svensk- och finskspråkiga antologier. Sedan 1980-talet har hon målat aktivt och haft utställningar bl.a i Stockholm. Pärmen till boken "Glimtar ur Saras liv" är även den gjord av Valentina Oksala.

Inredning & glimtar ur livet. on Instagram: "NYTT ...

Sara. 27. Korsholm. Bor med man och hund i ett radhus i Karperö. På bloggen hittar ni glimtar ur min vardag och mitt liv. Förhoppningsvis blir det många resor, mycket foton, och en hel del vardag och en liten inblick i livet som företagare.

RELATERADE BÖCKER