Våren för dig som inte riktigt hann

Våren för dig som inte riktigt hann-boken skrevs 2013-05-04 av författaren Siw Ivarsson. Du kan läsa Våren för dig som inte riktigt hann-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Siw Ivarsson.

Rsfoodservice.se Våren för dig som inte riktigt hann Image

"Våren för dig som inte riktigt hann" är en härlig och livsbejakande bok med fotografier och texter av Siw Ivarsson från Öxabäck. Följ med naturen i ord och bild. Följ med på en resa för att fånga nuet, lugnet och livet. Följ med till platser och tankar du inte visste fanns. Allvar, humor och lite djävlar anamma!Siw Ivarssons fotografi präglas av ett öppet utforskande av naturen. Bilderna blir självklara och självständiga, ibland oväntade och innovativa. Motiven är alltid närvarande, man sugs in i bilderna, vill vara där, vill se och uppleva det fotografiska ögonblicket. Man känner dofterna, kylan, värmen ... man hör fåglarna eller bina som surrar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,77 MB

FILNAMN: Våren för dig som inte riktigt hann.pdf

ISBN: 9789163730078

FÖRFATTARE: Siw Ivarsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Väck pelargonerna till våren - Blommor & Trädgård, Claras ...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hur hinner man med allt? 4 Seriösa tips som ger dig mer tid!

"Våren för dig som inte riktigt hann" är en härlig och livsbejakande bok med fotografier och texter av Siw Ivarsson från Öxabäck. Följ med naturen i ord och bild. Följ med på en resa för att fånga nuet, lugnet och livet. Följ med till platser och tankar du inte visste fanns. Allvar, humor och lite djävlar anamma! Siw Ivarssons fotografi präglas av ett öppet utforskande av ...

RELATERADE BÖCKER