Törst

Vill du läsa Törst pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jo Nesbø. Att läsa Törst online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Törst Image

En person hittas mördad i sitt hem. Kroppen är tömd på blod och polisen upptäcker bitmärken på halsen. Kan det handla om vampyrism - ett mycket omdiskuterat begrepp inom psykiatrin. Före detta utredaren Harry Hole övertalas att hjälpa till med fallet. Han vet bättre än många andra vad vissa människor är kapabla till, och flera av kriminalhistoriens värsta seriemördare var väl diagnostiserade som just vampyrister? Men Harry har ett eget motiv för att hjälpa polisen - att fånga mannen som kom undan. Jaktinstinkten väcks till liv och återigen tvingas Harry offra något av sig själv i jakten på den gäckande mördaren.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,57 MB

FILNAMN: Törst.pdf

ISBN: 9789100167134

FÖRFATTARE: Jo Nesbø

LADDA NER
LÄSA ONLINE

HUNGER OCH TÖRST, Umeå - Omdömen om restauranger - Tripadvisor

2017, Inbunden. Köp boken Törst hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Att ha högt eller lågt blodsocker - Diabetes.se

Vår törst efter brottsskildringar tycks omöjlig att stilla. Det visar att människors törst efter kultur är mycket större än vad den traditionella kulturmarknaden och kulturpolitiken har kunnat släcka. Polisen säger till lokala medier att åldringen troligen dog av törst efter att själv ha krupit vilse i tunnlarna.

RELATERADE BÖCKER