Törst

Törst är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jo Nesbø. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Törst online.

Rsfoodservice.se Törst Image

En person hittas mördad i sitt hem. Kroppen är tömd på blod och polisen upptäcker bitmärken på halsen. Kan det handla om vampyrism - ett mycket omdiskuterat begrepp inom psykiatrin. Före detta utredaren Harry Hole övertalas att hjälpa till med fallet. Han vet bättre än många andra vad vissa människor är kapabla till, och flera av kriminalhistoriens värsta seriemördare var väl diagnostiserade som just vampyrister? Men Harry har ett eget motiv för att hjälpa polisen - att fånga mannen som kom undan. Jaktinstinkten väcks till liv och återigen tvingas Harry offra något av sig själv i jakten på den gäckande mördaren.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,86 MB

FILNAMN: Törst.pdf

ISBN: 9789100167134

FÖRFATTARE: Jo Nesbø

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Törst - Jo Nesbø - Bok (9789100167134) | Bokus

Törst är ett protestskrik från en kvinna, som fått sin sköra livsväv söndersliten av klumpiga, råa eller kalla manshänder. Männen skildras med hat: den trubbigt egoistiska officersbrackan Raoul (Bengt Eklund), den sadistiske själsläkaren Rosengren -- Hasse Ekman med Mefistoskägg.

Torst Bar

Välkommen till Törst. Dryckesfestivalen som bjuder in till workshops, provningar och vandringar i dryckens tecken. Två dagar mitt i den skånska naturen. Bo med vänner under stjärnorna, laga frukost över öppen eld, ...

RELATERADE BÖCKER