Världarnas krig

Världarnas krig-boken skrevs 2018-03-23 av författaren H G Wells. Du kan läsa Världarnas krig-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren H G Wells.

Rsfoodservice.se Världarnas krig Image

H. G. Wells chockerade världen med sina fasansfulla marsianska varelser som invaderade jorden och satte skräck i invånarna i England. Med naiv förvåning och nyfikenhet närmar sig människorna i den lilla staden Woking de främmande cylindrar som landat i landskapet då helt ovetandes om den förödelse som skulle kommaSom en de första författarna som på allvar hävdade att vi inte var ensamma i universum, gjorde H. G. Wells sensation med boken i slutet av 1800-talet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,17 MB

FILNAMN: Världarnas krig.pdf

ISBN: 9789188275042

FÖRFATTARE: H G Wells

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Världarnas krig | SvD

Apokalypsen: Världarnas krig. National Geographic. Programinfo. Åren 1945-1991 definierades världen av en konfrontation mellan två motsatta världar och system. Det kapitalistiska Väst, dominerat av USA; och det kommunistiska Öst, dominerat av Sovjetunionen.

Historiens 9 kortaste krig | Listor.se

Slow Culture: Världarnas krig, den 7 oktober, 1021. Norsemen and Indians fight along a river. "Vilka hade vunnit om det hade blivit krig mellan indianerna och vikingarna?" Denna fråga fick jag av grannfruns son, Vilhelm, härförleden. Han är tio år gammal och ...

RELATERADE BÖCKER