Döden är bara början

Döden är bara början-boken skrevs 2019-09-02 av författaren Gunilla Jonsson,Michael Petersén. Du kan läsa Döden är bara början-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Gunilla Jonsson,Michael Petersén.

Rsfoodservice.se Döden är bara början Image

Amanda Serner gjuter svarta betongsuggor i en ateljé i Kreuzberg. Hennes morfar vadar genom taggtråd i helvetet. En gyllene skalbagge klättrar upp mot taket i Hauptbahnhof. Och någonstans i den stora staden öppnar sig ett torg mellan grustäckta ruinberg. Berlin sommaren 2017 är en stad där verkligheten börjar rämna. Kurfurstarnas gamla huvudstad bildar gräns mellan världen vi känner och världen vi har valt att glömma. I graffititäckta ödehus öppnas dörrar mot den metropol som mänskligheten har lämnat bakom sig. Under villorna vid Wannsee skymtar ett svart citadell. Ett gammalt sjukhus byggt av änglar rymmer hemligheter från tiden när konstnärer arbetade för att riva murar och trotsa makten. Dit kommer en svensk skulptör för att söka ett nytt uttryck. Istället finner hon vägen ner i Inferno. Döden är bara början är en skräckroman om konst och fallande murar, baserad i världen från det klassiska rollspelet KULT och skriven av författarna till spelet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,22 MB

FILNAMN: Döden är bara början.pdf

ISBN: 9789179099770

FÖRFATTARE: Gunilla Jonsson,Michael Petersén

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Döden är bara början av Gunilla Jonsson och Michael ...

Sagt om Döden är bara början: Gunilla Jonsson och Michael Petersén är några av rollspelssveriges giganter, de ligger bakom både Mutant och KULT som orsakade moralpanik under 90-talet och gjorde rollspel till något farligt i allmänhetens ögon. Nu har de släppt sin första roman, i samma värld som KULT.

Kulturdelen: Döden är bara början av Gunilla Jonsson och ...

Döden är bara början av Gunilla Jonsson, Michael Petersén. Inbunden Svenska, 2018-12-14. 369. Bevaka Spara som favorit Ännu ej utkommen - klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa. Finns även som. E-bok Laddas ned direkt ...

RELATERADE BÖCKER