Döden är bara början

Vill du läsa Döden är bara början pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Gunilla Jonsson,Michael Petersén. Att läsa Döden är bara början online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Döden är bara början Image

Amanda Serner gjuter svarta betongsuggor i en ateljé i Kreuzberg. Hennes morfar vadar genom taggtråd i helvetet. En gyllene skalbagge klättrar upp mot taket i Hauptbahnhof. Och någonstans i den stora staden öppnar sig ett torg mellan grustäckta ruinberg. Berlin sommaren 2017 är en stad där verkligheten börjar rämna. Kurfurstarnas gamla huvudstad bildar gräns mellan världen vi känner och världen vi har valt att glömma. I graffititäckta ödehus öppnas dörrar mot den metropol som mänskligheten har lämnat bakom sig. Under villorna vid Wannsee skymtar ett svart citadell. Ett gammalt sjukhus byggt av änglar rymmer hemligheter från tiden när konstnärer arbetade för att riva murar och trotsa makten. Dit kommer en svensk skulptör för att söka ett nytt uttryck. Istället finner hon vägen ner i Inferno. Döden är bara början är en skräckroman om konst och fallande murar, baserad i världen från det klassiska rollspelet KULT och skriven av författarna till spelet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,86 MB

FILNAMN: Döden är bara början.pdf

ISBN: 9789179099770

FÖRFATTARE: Gunilla Jonsson,Michael Petersén

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Döden är bara början | Science Fiction Bokhandeln

DÖDEN ÄR BARA BÖRJAN är en skräckroman om konst och fallande murar, baserad i världen från det klassiska rollspelet KULT, skriven av författarna till spelet, Gunilla Jonsson och Michael Petersén. Amanda Serner gjuter svarta betongsuggor i en ateljé i Berlin.

Jonsson gunilla - döden är bara början - (inbunden ...

Det är inte det mest unika jag läst, men det gör inte så mycket. Handlingen känns passande för KULT, och är för en genre jag gillar. Så det är nästan en trygghet att dras med in i den, även om det är en trygghet kantad av taggtråd, dödsänglar och betongsuggor. Sammanfattningsvis kan jag alltså säga att Döden är bara början ...

RELATERADE BÖCKER