uTalk Luxemburgiska

uTalk Luxemburgiska är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren none. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken uTalk Luxemburgiska online.

Rsfoodservice.se uTalk Luxemburgiska Image

uTalk uTalk är ett prisbelönt språkinlärningsprogram som använts av över 30 miljoner personer världen över Enkelt. Roligt. Omedelbara resultat. Börja tala ditt nya språk redan idag! Med hjälp av uTalk kommer du snabbt igång. Träna var du än befinner dig, från i stort sett vilket språk som helst. I uTalk finns tillgång till ca. 130 olika stödspråk. uTalk fungerar på alla plattformar Windows, Mac, IOS och Android. uTalk fungerar både online och offline uTalk börjar med de viktigaste orden och fraserna du behöver för att komma igång med att prata, känna dig säker och skaffa vänner vart du än åker. Ett par anledningar till varför så många använder och har lärt sig att älska uTalk: Riktigt, praktiskt ordförråd: uTalk lär dig orden och fraserna du verkligen behöver. 60 olika ämnesområden att välja bland Pratspel: träna på ditt uttal - lyssna på en infödd talare, sedan är det din tur att försöka. Det är roligt: med uTalk lär du dig genom att spela spel de flesta blir mer motiverad om de gör något som de tycker är kul. Boxen innehåller ett kort med en unik kod för att låsa upp ett språk på www.uTalk.com Gå till uTalk.com/start och följ instruktionerna för ladda ned din nya språkprodukt. SYSTEMKRAV: Windows 7 och senare. Mac OS X 10.9 eller senare. iOS 9 eller senare. Android 4.2 eller senare. Mikrofon behövs till en del av övningarna. * Internet krävs för inloggning och första nedladdningen. Datorer behöver minst 2 GB minne och 1 GB ledigt diskutrymme

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,65 MB

FILNAMN: uTalk Luxemburgiska.pdf

ISBN: 9781787095625

FÖRFATTARE: none

LADDA NER
LÄSA ONLINE

uTalk Luxemburgiska - Bokus.com

CD PC/Mac, 2016. Den här utgåvan av Talk Now Luxemburgiska är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.

TAGGBUP - BEATEKAHLCKE.DE - Elektroniska böcker

CD PC/Mac, 2016. Den här utgåvan av Ultimate Set Luxemburgiska är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.

RELATERADE BÖCKER