Bara jag vet vem jag är

Bara jag vet vem jag är är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sture Bergwall. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Bara jag vet vem jag är online.

Rsfoodservice.se Bara jag vet vem jag är Image

I juni 1991 döms Sture Bergwall till sluten psykiatrisk vård efter ett misslyckat bankrån. Samma år kommer han till Säters sjukhus. I april 2015 skrivs han ut, efter tjugofyra långa år. Nio av dessa har han gått under namnet Thomas Quick.Här berättar Sture Bergwall för första gången med egna ord om sina upplevelser. Om terapin. Om drogerna han försågs med. Om hur han på egen hand gjorde sig fri från det beroende som skapats på Säter. Men framför allt berättar han om den period då han erkände ett trettiotal mord som han inte begått, och om den cirkus som uppstod när terapeuter, poliser och åklagare gjorde sitt bästa för att övertyga omvärlden att Thomas Quick var Sveriges värsta seriemördare.Sture Bergwall ger oss även en inblick i sin barndom och uppväxt och om det som ledde fram till att han dömdes till psykiatrisk vård. Och han berättar om mötet med Hannes Råstam, journalisten som avslöjade missförhållandena på Säter och startade den process som slutade med att Sture friades för samtliga mord.Med Bara jag vet vem jag är ger Sture Bergwall oss en unik och uppskakande inblick i hur vården på Säter bedrevs och om polisens och åklagarens arbete. Han berättar om hur det känns att befinna sig i stormens öga, om att ta sig igenom ett helvete och komma ut på andra sidan som en ny och starkare människa.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,24 MB

FILNAMN: Bara jag vet vem jag är.pdf

ISBN: 9789137148205

FÖRFATTARE: Sture Bergwall

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bara jag vet vem jag är | Stockholms Stadsbibliotek

Vem är jag? - En rolig namnlek ... För de yngre barnen kan man på förhand bestämma att det t.ex bara är fugurer ur böcker och filmer som efterfrågas. ... Det är viktigt att deltagarna på kalaset vet vilka de olika karaktärerna är, så välj namnen noga med deltagarna i åtanke.

Bara jag vet vem jag är - Forum

Pris: 209 kr. Mp3-skiva, 2016. Skickas inom 3-6 vardagar. Köp Bara jag vet vem jag är av Sture Bergwall på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER