Dr Jekyll och Mr Hyde

Dr Jekyll och Mr Hyde är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Robert Louis Stevenson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Dr Jekyll och Mr Hyde online.

Rsfoodservice.se Dr Jekyll och Mr Hyde Image

I denna klassiska skräckroman från 1886 får vi möta den hedervärda dr Henry Jekyll i hans försök att klyva människan i en god och en ond del. Men vad händer egentligen när man släpper lös en person som är helt ond? Och varför gör en god människa om det gång på gång trots att han har fullständiga minnen av allt som har hänt? Denna fängslande historia om den mänskliga dubbelnaturen läses här av Christer Nerfont som, utöver att ha spelat just rollen som dr Jekyll och mr Hyde på Värmlandsoperan även har setts i uppsättningar som "Kristina från Duvemåla" (Göteborg 1997-1999) och "Les Misérables" (Malmö 2000).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,66 MB

FILNAMN: Dr Jekyll och Mr Hyde.pdf

ISBN: 9789197640305

FÖRFATTARE: Robert Louis Stevenson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Dr. Jekyll & Mr Hyde - Banditer.nu

Dr Jekyll & mr Hyde är långsam inledningsvis, tråkig skulle jag till och med kunna tillstå. För min del kände jag hyfsat stort motstånd första gången jag läste romanen. Jag tycker fortfarande romanen är rätt seg i början, men med vissheten om att både spänning och tempo stiger så småningom så är motivationen att läsa vidare större nu.

Dr. Jekyll & Mr Hyde - Banditer.nu

Det underliga fallet av Dr. Jekyll & Herr Hyde lektionsplaner omfattar aktiviteter för litterär konflikt, diagram och sammanfattning, ordförråd och karaktärsanalys.

RELATERADE BÖCKER