Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

Vill du läsa Ensamma hjärtan och hemlösa hundar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lucy Dillon. Att läsa Ensamma hjärtan och hemlösa hundar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Ensamma hjärtan och hemlösa hundar Image

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar. Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ... Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv ... Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,65 MB

FILNAMN: Ensamma hjärtan och hemlösa hundar.pdf

ISBN: 9789137143057

FÖRFATTARE: Lucy Dillon

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av Lucy Dillon ...

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar Lucy Dillon Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av Lucy Dillon - C.R.M ...

Hundar Utan Hem är en ideell förening som räddar och omplacerar avlivningshotade hundar från Sverige och Irland. Föreningen grundades 2005 med ett mål - att rädda avlivningshotade hundar och ge dem en andra chans till ett lyckligt och kärleksfullt liv.

RELATERADE BÖCKER