Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar-boken skrevs 2014-04-01 av författaren Lucy Dillon. Du kan läsa Ensamma hjärtan och hemlösa hundar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lucy Dillon.

Rsfoodservice.se Ensamma hjärtan och hemlösa hundar Image

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar. Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ... Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv ... Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,77 MB

FILNAMN: Ensamma hjärtan och hemlösa hundar.pdf

ISBN: 9789137143057

FÖRFATTARE: Lucy Dillon

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar - Bonnier Audio

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän. "Hjärtevärmande, rolig och romantisk. Marley och jag-fans kommer att älska den." Closer "Mysig och hjärtevärmande - detta är den perfekta läsningen en kall vinterkväll." News of the World

Carolina läser...: Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

Trots alla hundar som förekommer i Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, ligger fokus i romanen ändå tyvärr till allra största delen på det faktum att det kan vara ganska lätt att med hjälp av en hund och de sammanhang man hamnar i genom att äga en hund, träffa den perfekta partnern.

RELATERADE BÖCKER