Själv : kraften i egentid

Själv : kraften i egentid-boken skrevs 2016-03-16 av författaren Linus Jonkman. Du kan läsa Själv : kraften i egentid-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Linus Jonkman.

Rsfoodservice.se Själv : kraften i egentid Image

Linus Jonkman gräver sig nu ännu djupare ner i det mänskliga behovet av att få vara för sig själv: Självsamhet är konsten att njuta av sitt eget sällskap. Det är en plattform för dagdrömmar, grubblerier, kreativitet, och analys. Fast främst är självsamhet en känsla som gör att egna stunder blir en njutning och en källa ur vilken vi hämtar de bästa av våra tankar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,85 MB

FILNAMN: Själv : kraften i egentid.pdf

ISBN: 9789176512050

FÖRFATTARE: Linus Jonkman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Själv - kraften i egentid (bok 5 av 26) | HERO - the coach

Själv kraften i egentid Linus Jonkman " Detta handlar om den värdefullaste relationen du har. Den som verkligen kan njuta av att umgås med sig själv kommer aldrig mer att vara ensam." Du behöver lära dig att ta mer plats, de orden kanske känns igen från utvecklingssamtal.

Jonkman linus - själv - kraften i egentid - (inbunden ...

Själv - kraften i egentid. av Linus Jonkman (Bok) 2016, Svenska, För vuxna Om det mänskliga behovet av att få vara för sig själv. Enligt författaren är självsamhet konsten att njuta av sitt eget sällskap. Det är en plattform för dagdrömmar, grubblerier, ...

RELATERADE BÖCKER