Kafka på stranden

Kafka på stranden-boken skrevs 2018-05-29 av författaren Haruki Murakami. Du kan läsa Kafka på stranden-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Haruki Murakami.

Rsfoodservice.se Kafka på stranden Image

Kafka på stranden är en roman som inte liknar någon annan. Haruki Murakami tar avstamp i myten om Oidipus när han skickar ut sin unga huvudperson Kafka Tamura på en resa, på flykt undan sin far och på jakt efter sin mor och syster. Vi får lära känna den åldrade Nakata, som kan tala med katter. Det regnar makrill och iglar från himlen. Ur dolda hörn i berättelsen dyker de mest oväntade personerna upp. Romanens onda genius, en sadistisk kattfångare, är kusligt bekant från en helt annan tillvaro. Han är klädd i rött och har hög hatt och svarta stövlar. Hans namn är Johnnie Walker. Haruki Murakami, född 1949 i Kyoto, är sin generations främste japanske författare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,84 MB

FILNAMN: Kafka på stranden.pdf

ISBN: 9789113089447

FÖRFATTARE: Haruki Murakami

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Murakami, H - Kafka på stranden - 13015644 - Norstedts

Haruki Murakami: Kafka på stranden Nu har jag (äntligen) läst ut Kafka på standen av Haruki Murakami. Äntligen betyder inte att den var tråkig utan bara att det har tagit sin lilla tid. Boken var på 520 sidor och inte så där gastkramande som en deckare så att man flyger igenom sidorna och bara vill läsa mer.

Kafka på stranden | Stockholms Stadsbibliotek

Kafka på stranden består av två parallella berättelser. Den första handlar om Kafka Tamura, en femtonårig pojke som rymmer hemifrån. Hans mor och adopterade syster har lämnat honom, och han har bara pappan kvar, en pappa som får Kafka att känna sig som om han ska gå under.

RELATERADE BÖCKER