Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn

Vill du läsa Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Carl Krantz. Att läsa Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn Image

I ett rum utan fönster börjar en TV prata om framtiden. På ett godislager spårar ett tåg ur i sirap. Utanför en vallokal bränns ett röstkort i protest. Och i en produktionslokal står någon och slår med ett spett på en vagn i taket. Alla är de scener ur Stationen är obemannad, där samtliga historier är självupplevda - utom en. Kan du gissa vad som är sanning och vad som är lögn? I boken kolliderar en naiv ungdoms världsbild med det stundande vuxenlivet. Myndigheter och företag gör sitt bästa för att styra denna osäkra person åt "rätt" håll. Men är det möjligt?Stationen är obemannad är en humoristisk skildring av samhället, med fokus på individen. En individ med en lång samt snurrande ungdoms hjärna och noll erfarenhet. Carl Krantz är född 1986 på landet, och har tidigare utgivit serie albumet Eviggeten - Inte helt hundra. Stationen är obemannad är hans debutbok i textform. Boken är tryckt med stöd, och publicerad av Stiftelsen Längmanska Kulturfonden.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,52 MB

FILNAMN: Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn.pdf

ISBN: 9789163957475

FÖRFATTARE: Carl Krantz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Isaac Newton - James Gleick - Häftad (9789175930503) | Bokus

Stationen är obemannad - 14 osannolika historier och en lögn är en humoristisk samhällsskildring i novellform med fokus på individen, där samtliga historier är självupplevda. Utom en. Boken finns till exempel att köpa på både Bokus och Adlibris! 2017-07-17. Hemsidan har genomgått ett antal förändringar.

Illustratören som även fann sitt språk... - Folket i Bild ...

I ett rum utan fönster börjar en TV prata om framtiden. På ett godislager spårar ett tåg ur i sirap. Utanför en vallokal bränns ett röstkort i protest. Och i en produktionslokal står någon och slår med ett spett på en vagn i taket. Alla är de scener ur Stationen är ­obemannad, där samtliga historier är självupplevda -

RELATERADE BÖCKER