Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn

Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Carl Krantz. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn online.

Rsfoodservice.se Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn Image

I ett rum utan fönster börjar en TV prata om framtiden. På ett godislager spårar ett tåg ur i sirap. Utanför en vallokal bränns ett röstkort i protest. Och i en produktionslokal står någon och slår med ett spett på en vagn i taket. Alla är de scener ur Stationen är obemannad, där samtliga historier är självupplevda - utom en. Kan du gissa vad som är sanning och vad som är lögn? I boken kolliderar en naiv ungdoms världsbild med det stundande vuxenlivet. Myndigheter och företag gör sitt bästa för att styra denna osäkra person åt "rätt" håll. Men är det möjligt?Stationen är obemannad är en humoristisk skildring av samhället, med fokus på individen. En individ med en lång samt snurrande ungdoms hjärna och noll erfarenhet. Carl Krantz är född 1986 på landet, och har tidigare utgivit serie albumet Eviggeten - Inte helt hundra. Stationen är obemannad är hans debutbok i textform. Boken är tryckt med stöd, och publicerad av Stiftelsen Längmanska Kulturfonden.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,52 MB

FILNAMN: Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn.pdf

ISBN: 9789163957475

FÖRFATTARE: Carl Krantz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ninfmassubspenn: 2019

Köp boken Stationen är obemannad : 14 osannolika historier och 1 lögn hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen.

Topplistor - Trollhattan

Do not miss the chance to read the PDF Stockholm som motor och motpart : stadsbild och stadsmakt sedan 1945 ePub because this book is limited edition. and the book became a best seller for this year. to get PDF Stockholm som motor och motpart : stadsbild och stadsmakt sedan 1945 ePub because this book is limited edition. and the book became a best

RELATERADE BÖCKER