Huset

Huset-boken skrevs 2013-06-03 av författaren Jeny Rengman. Du kan läsa Huset-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jeny Rengman.

Rsfoodservice.se Huset Image

I Huset blir du som läsare insläppt i ett kommunhus, en socialarbetarorganisation, en arbetsplats och får ta del av kommunikationen som sker inom Husets väggar. Där möter du barn, föräldrar, rektorer, poliser, framför allt möter du socialarbetare och chefer. Huset är en fiktion. Huset är också en poetisk undersökning om hur språk och makt kan verka i en organisation som är till för att stödja och hjälpa barn. Huset visar hur olika utsagor och tystnader kan kolliderar in i varandra. Hur ord urlakas, laddas med nya innebörder. Hur utsagor rör sig mellan människor, hur ord landar, hur tystnader verkar. Hur språkets innebörder skevas till, töms och byts ut. Hur maktpositioner står i direkt samband med hur orden får resonans. Hur barnens behov försvinner i upprepandet av barns behov i centrum. Jeny Rengman är född 1977 och bosatt i Göteborg. Hon skriver poesi och dramatik och har gått författarutbildningen på Biskops-Arnös Folkhögskola. Jeny är även utbildad socionom. Huset är hennes debutbok.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,85 MB

FILNAMN: Huset.pdf

ISBN: 9789186617196

FÖRFATTARE: Jeny Rengman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Huset på höjden - Järfälla - Järfälla kommun

HUSET Dockmöbler, vardagsrum. Självklart ska de älskade dockorna ha ett bra hem. Med dockmöblerna HUSET kan ditt barn inreda efter eget tycke och smak med miniatyrer av klassiska IKEA möbler.

HARTWICKSKA HUSET - Välkommen

Det hemsökta huset. En vanlig familj och en spökfamilj i samma hus! Hur ska det gå? Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé!

RELATERADE BÖCKER