Gösta Ekman: farbrorn som inte vill va' stor

Gösta Ekman: farbrorn som inte vill va' stor är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Klas Gustafson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Gösta Ekman: farbrorn som inte vill va' stor online.

Rsfoodservice.se Gösta Ekman: farbrorn som inte vill va' stor Image

"Även den som trodde sig veta allt om Gösta Ekman får en rikare bild i denna generösa biografi." Leif Zern, Dagens Nyheter "Det här är en bok fylld av liv och tankar om livet. Det är bara att läsa, tacka och ta emot. Lysande, Sick Klas!" Nerikes Allehanda "Den är en pärla till biografi, alltigenom högintressant läsning." Kristianstadbladet Gösta Ekman är en av Sveriges mest kända och älskade skådespelare, pappa till odödliga figurer som den snubblande mahatman, Papphammar och Charles-Ingvar "Sickan" Jönsson. Gösta Ekman inledde sitt yrkesliv som regiassistent till sin far i mitten på femtiotalet. Sedan dess har hans livsvandring påverkats av dem han mött längs vägen, lärt känna och tagit lärdom av. Han var med och skapade filmhistoria när Ingmar Bergman gjorde Smultronstället. I Svenska Ords stuga i Vitabergsparken sprutade han idéer med Hasse & Tage. Gösta Ekman: Farbrorn som inte vill va" storbygger på omfattande samtal med Gösta Ekman och intervjuer med hans vänner och kolleger. Boken är rikt illustrerad med bilder ur Gösta Ekmans privata arkiv. Klas Gustafson är född 1950, är journalist och har i uppmärksammade böcker skildrat Beppe Wolgers, Cornelis Vreeswijks, Tage Danielssons, Monica Zetterlunds och Gösta Ekmans liv.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,88 MB

FILNAMN: Gösta Ekman: farbrorn som inte vill va' stor.pdf

ISBN: 9789173435581

FÖRFATTARE: Klas Gustafson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gösta Ekman : farbrorn som inte vill va' stor av Klas ...

Gösta Ekman: Farbrorn som inte vill va stor bygger på omfattande samtal med Gösta Ekman och intervjuer med hans vänner och kolleger. Boken är rikt illustrerad med bilder ur Gösta Ekmans privata arkiv. Efter att ha läst och lyssnat på ett gäng romaner och deckare under sommaren behövde jag bryta av med något mer verklighetsbaserat.

Gustafson klas - gösta ekman - farbrorn som inte vill va ...

Gösta Ekman var berättarröst i den animerade serien "Farbrorn som inte vill va' stor", vilket alltså blev titeln på biografin. - Han var väldigt farbroderlig till sin natur, men också en ...

RELATERADE BÖCKER