Världens lyckligaste folk

Världens lyckligaste folk är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lena Sundström. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Världens lyckligaste folk online.

Rsfoodservice.se Världens lyckligaste folk Image

I Sverige går Sverigedemokraterna stadigt framåt. Kan de komma in i riksdagen 2010? Och vad skulle det i så fall innebära? För att söka efter svaret sade Lena Sundström upp sig från sitt jobb, packade sina väskor och flyttade till - Danmark.I flera år har Sverigedemokraternas danska motsvarighet Dansk Folkeparti haft vågmästarrollen i vårt grannland. Partiets politik har satt djupa spår i landets politiska liv. Danmark som alldels nyss stod för frisinne, öl och bacon, förknippas idag med något annat. Vad har det inneburit för danskarna? Hur har det påverkat medierna, de övriga partierna och vardagen för helt vanliga människor?I Världens lyckligaste folk får vi följa med på en resa över sundet. Vi möter halalhippies och landsförrädare, bjuds på grillparty med Dansk Folkepartister, träffar roliganer och dansken på bänken. Kan Danmarks nutid bli vår framtid? Och hur kan en sådan framtid se ut? Följ med på en resa till Danmark och danskarna. Möt Världens lyckligaste folk.Lena Sundström fick sitt genombrott som krönikör i Metro och Aftonbladet. Hon gjorde succé med boken Saker jag inte förstår och personer jag inte gillar (2005) och har också gett ut Känns det fint att finnas en dag till (2007). Hon har även varit programledare för Kalla fakta i TV4.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,16 MB

FILNAMN: Världens lyckligaste folk.pdf

ISBN: 9789173433136

FÖRFATTARE: Lena Sundström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Finländarna är lyckligast i världen - enligt FN-rapport ...

Det har dock skett förändringar i toppen. 2016 var danskarna det lyckligaste folket i världen. I år har invånarna i hyggets högborg petats ner till en andraplats efter de fjällrosiga norrmännen. Island kommer trea, Schweiz fyra och Finland femma. Sverige, som kom åtta 2015, kommer även i år på en tiondeplats.

Del 19: Världens lyckligaste folk - en bok om Danmark - HD

Här är världens lyckligaste folk Sverige Hurra, Sverige kvalar återigen in på listan över världens tio lyckligaste länder. TT

RELATERADE BÖCKER