Världens lyckligaste folk

Vill du läsa Världens lyckligaste folk pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lena Sundström. Att läsa Världens lyckligaste folk online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Världens lyckligaste folk Image

I Sverige går Sverigedemokraterna stadigt framåt. Kan de komma in i riksdagen 2010? Och vad skulle det i så fall innebära? För att söka efter svaret sade Lena Sundström upp sig från sitt jobb, packade sina väskor och flyttade till - Danmark.I flera år har Sverigedemokraternas danska motsvarighet Dansk Folkeparti haft vågmästarrollen i vårt grannland. Partiets politik har satt djupa spår i landets politiska liv. Danmark som alldels nyss stod för frisinne, öl och bacon, förknippas idag med något annat. Vad har det inneburit för danskarna? Hur har det påverkat medierna, de övriga partierna och vardagen för helt vanliga människor?I Världens lyckligaste folk får vi följa med på en resa över sundet. Vi möter halalhippies och landsförrädare, bjuds på grillparty med Dansk Folkepartister, träffar roliganer och dansken på bänken. Kan Danmarks nutid bli vår framtid? Och hur kan en sådan framtid se ut? Följ med på en resa till Danmark och danskarna. Möt Världens lyckligaste folk.Lena Sundström fick sitt genombrott som krönikör i Metro och Aftonbladet. Hon gjorde succé med boken Saker jag inte förstår och personer jag inte gillar (2005) och har också gett ut Känns det fint att finnas en dag till (2007). Hon har även varit programledare för Kalla fakta i TV4.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,34 MB

FILNAMN: Världens lyckligaste folk.pdf

ISBN: 9789173433136

FÖRFATTARE: Lena Sundström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Svenskarna är ett av världens lyckligaste folk

Världens lyckligaste befolkning finns i Finland, enligt en ny FN-rapport. Även resterande nordiska länder ligger i topp när det kommer till lycka. Vad kan du om världens lyckligaste folk? Gör vårt quiz!

Lyckligaste landet i världen - igen - Sydsvenskan

Så det är klart att vi är världens lyckligaste folk, om nu den där hotellkillen hade fattat rätt. Han kanske blandade ihop oss med schweizarna. Det har ju hänt förr.

RELATERADE BÖCKER