Boken om livet efter detta

Vill du läsa Boken om livet efter detta pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Bo Yin Ra. Att läsa Boken om livet efter detta online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Boken om livet efter detta Image

"Liksom en resehandbok berättar för dig om länder på jorden som du aldrig sett, så skall du här få veta det nödvändigaste om det för dig ännu obekanta 'land', som du en gång efter döden kommer att uppleva"."De enda som kan säga något autentiskt om livet efter den synliga jordekroppens död är några få jordemänniskor, vilka av egen säker erfarenhet känner det liv som inte behöver en jordekropp".Bo Yin Ra var författare och konstnär och föddes 1876 i Tyskland och dog 1943 i Schweiz. Hans viktigaste verk är hans "Andliga läroskrifter", en serie av 32 böcker. Han ger här, utifrån egen erfarenhet, inblickar i den andliga verkligheten, som människan härstammarf från och som hon skall återvända till. Med dessa insikter ger han råd om hur livet bör levas för att bli glädjefullt och meningsfullt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,23 MB

FILNAMN: Boken om livet efter detta.pdf

ISBN: 9789185154708

FÖRFATTARE: Bo Yin Ra

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Livet efter dig - Jojo Moyes - Bok | Akademibokhandeln

Efter morden försöker Eva bygga upp sitt liv igen, och under tiden skriver hon brev till maken Franklin, som hon inte längre lever med. Äntligen ska hon få ge sin version av hur hon upplevt Kevins uppväxt, och hon gör det med svart humor och en nykter blick. Lyssna på ett samtal om boken här. Måsen av Richard Bach

Sorghantering - böcker | Adlibris

Livet efter detta, engelsk originaltitel Hereafter, är en amerikansk drama- och fantasyfilm från 2010. Den regisserades av Clint Eastwood, och producerades av Steven Spielberg.Den är baserad på Peter Morgans manus. [2]Filmen skildrar tre parallella berättelser om tre personer som alla påverkas av döden på olika sätt.

RELATERADE BÖCKER