Kooperativt lärande : samarbetsstrukturer för elevaktiv undervisning

Kooperativt lärande : samarbetsstrukturer för elevaktiv undervisning är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Spencer Kagan,Jette Stenlev. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Kooperativt lärande : samarbetsstrukturer för elevaktiv undervisning online.

Rsfoodservice.se Kooperativt lärande : samarbetsstrukturer för elevaktiv undervisning Image

Hur gör du eleverna delaktiga i undervisningen? Hur utvecklar du elevernas lärande och sociala förmåga? Hur skapar du positiva och inspirerande lärsituationer? I boken presenteras idéer och principer om hur elevernas färdigheter i att arbeta självständigt och tillsammans med andra kan utvecklas. Boken lyfter fram många konkreta exempel om hur man skapar mötesstrukturer och situationer i klassrummet där eleverna lär sig samarbeta, uttrycka sig, befästa och dela kunskaper mellan sig. Kooperativt lärande vänder sig till lärarstudenter och grundskolelärare men passar även förskola och vuxenundervisning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,84 MB

FILNAMN: Kooperativt lärande : samarbetsstrukturer för elevaktiv undervisning.pdf

ISBN: 9789144114279

FÖRFATTARE: Spencer Kagan,Jette Stenlev

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kooperativt lärande | Pearltrees

Det gensvar sådana elever får från lärarna kan då komma att handla om vad de inte får göra. Men en del elever har liten erfarenhet av vad det då är de ska göra istället." Kooperativt lärande Samarbetsstrukturer för elevaktiv undervisning av Spencer Kagan & Jette Stenlev.

Forskarcirkel om kooperativt lärande! | Pedagogsajten ...

Många använder kooperativt lärande för att utveckla elevers kunskaper och sociala kompetens - samtidigt. Ett kärnelement i kooperativt lärande är att skapa möten mellan elever kring ett relevant och spännande innehåll. Både innehåll och möten kan väljas och struktureras på en mängd olika sätt.

RELATERADE BÖCKER