Nalas värld

Vill du läsa Nalas värld pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Dean Nicholson. Att läsa Nalas värld online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Nalas värld Image

När 30-årige Dean Nicholson gav sig iväg för att cykla världen runt var hans mål att lära sig så mycket om jorden som möjligt. Han hade aldrig trott att han också skulle få lära sig en hel del av sin oväntade och osannolika reskamrat.Tre månader efter det att Dean lämnat Skottland cyklade han längs en enslig väg på gränsen mellan Bosnien och Montenegro när han upptäckte en övergiven liten kattunge. Något med de genomborrande ögonen och det sorgliga jamandet fick honom att plocka upp henne och sätta henne på cykeln. Med hjälp av lokala veterinärer blev Nala snart stark och frisk.Dean döpte kattungen till Nala och ett starkt band knöts snabbt dem emellan. Videon som visar deras första möte har visats 20 miljoner gånger.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,57 MB

FILNAMN: Nalas värld.pdf

ISBN: 9789189177086

FÖRFATTARE: Dean Nicholson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Biltester: Test av bränslesnåla SUV:ar

Live coronavirus dashboard tracker. See data, maps, social media trends, and learn about prevention measures.

The Lion King - Circle Of Life (Swedish + Subs) - YouTube

Molly Hammar gör Nalas röst: ... Filmen har även blivit till en mycket populär musikal som för några år sedan utsågs till världens mest inkomstbringande föreställning, ...

RELATERADE BÖCKER