Utan en tanke

Utan en tanke är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lotta Thell. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Utan en tanke online.

Rsfoodservice.se Utan en tanke Image

Ensam, ångestfylld och illamående av heroinabstinens sitter femtonåriga Eva i en av kriminalvårdens transportbussar, på väg till ett behandlingshem för tonåriga narkomaner. Ett Hasselakollektiv i norra Sverige. Vistelsen på kollektivet fylls av brutala metoder och oförstående. Personalen använder sig av grupptryck, psykisk och fysisk terror och mobbing, alla medel är tillåtna för att bryta ner ungdomarnas "knarkaridentitet". Förödmjukelse, hån, skam och skuldbeläggning trasar sönder Evas redan från början låga självkänsla och befäster ensamheten i ett utanförskap som efter tiden på kollektivet verkar omöjlig att bryta. Utan en tanke är en dokumentärroman och första delen i Lotta Thells självbiografiska boksvit.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,97 MB

FILNAMN: Utan en tanke.pdf

ISBN: 9789174617580

FÖRFATTARE: Lotta Thell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Om att vara nykär, gravid och utan en tanke i världen på ...

Utan en tanke book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Utan en tanke är den första delen av fem i Lotta Thells självbiografis...

TRO INTE PÅ ALLT DU TÄNKER | Aftonbladet

Utan en tanke (Ljudbok nedladdning, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

RELATERADE BÖCKER