Utan en tanke

Utan en tanke-boken skrevs 2016-12-05 av författaren Lotta Thell. Du kan läsa Utan en tanke-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lotta Thell.

Rsfoodservice.se Utan en tanke Image

Ensam, ångestfylld och illamående av heroinabstinens sitter femtonåriga Eva i en av kriminalvårdens transportbussar, på väg till ett behandlingshem för tonåriga narkomaner. Ett Hasselakollektiv i norra Sverige. Vistelsen på kollektivet fylls av brutala metoder och oförstående. Personalen använder sig av grupptryck, psykisk och fysisk terror och mobbing, alla medel är tillåtna för att bryta ner ungdomarnas "knarkaridentitet". Förödmjukelse, hån, skam och skuldbeläggning trasar sönder Evas redan från början låga självkänsla och befäster ensamheten i ett utanförskap som efter tiden på kollektivet verkar omöjlig att bryta. Utan en tanke är en dokumentärroman och första delen i Lotta Thells självbiografiska boksvit.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,11 MB

FILNAMN: Utan en tanke.pdf

ISBN: 9789174617580

FÖRFATTARE: Lotta Thell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Utan en tanke : en dokumentär roman om makt och missbruk ...

En tanke har bara så mycket kraft som du ger den. Negativa tankar får upp farten när vi sätter igång dem. Att stänga av dem efteråt är en svår uppgift eftersom det inte längre är en tanke, utan en vana. Vi är alla ansvariga för sätten vi bearbetar våra egna tankar.

Utan en tanke - Lotta Thell - Bok (9789197299213) | Bokus

Han beskriver hur människor dagligen kommer in och tar för sig av butikens varor utan en tanke på att betala vilket leder till stora ekonomiska förluster.

RELATERADE BÖCKER