Andrum : om stölden av en flyktingkris och om de bestulna

Andrum : om stölden av en flyktingkris och om de bestulna-boken skrevs 2017-06-30 av författaren Viktor Banke. Du kan läsa Andrum : om stölden av en flyktingkris och om de bestulna-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Viktor Banke.

Rsfoodservice.se Andrum : om stölden av en flyktingkris och om de bestulna Image

Sedan 2015 har flyktingfrågan kommit att överskugga alla andra frågor och genomsyrar alla samhällsdiskussioner. Asylrättsjuristen Viktor Banke har kommit att bli en av de allra viktigaste rösterna i flyktingdebatten. Med stort engagemang berättar han iAndrumom människorna det handlar om, om deras många gånger långa och farofyllda väg till Sverige, om familjer, unga män och små barn, om deras möten med myndigheter och om hur det kan vara i ett utredningsrum hos Migrationsverket. Hans bok handlar också om hur makthavare och medier agerat, om hur Sverige väcktes av en bild på en drunknad treåring men tappade orken, och hur röster som vädjade till vår rädsla och krävde restriktivitet blev allt starkare. Har Sverige kunnat ge de asylsökande andrum från krig och förföljelse? Eller är det Sverige som behövt andrum från flyktingarna, som statsminister Löfven uttryckte det?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,93 MB

FILNAMN: Andrum : om stölden av en flyktingkris och om de bestulna.pdf

ISBN: 9789113075662

FÖRFATTARE: Viktor Banke

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Andrum : om stölden av en flyktingkris och om de bestulna ...

Andrum: Om stölden av en flyktingkris och om de bestulna (Ljudbok nedladdning, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker SPARA på ditt inköp nu!

Författarsamtal med Viktor Banke - Allt om Stockholm

Andrum: om stölden av en flyktingkris och om de bestulna (Danskt band, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER