Pennvässaren - kopieringsunderlag

Vill du läsa Pennvässaren - kopieringsunderlag pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Veronica Grönte. Att läsa Pennvässaren - kopieringsunderlag online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Pennvässaren - kopieringsunderlag Image

Detta material är en komplettering till Pennvässaren, med kopieringsunderlag som underlättar för lärare och elever och gör arbetet med övningarna enklare.Här finns karaktärsscheman som hjälper skribenten att bygga upp sin karaktär, spelplaner som gör planeringen av berättelsen till en rolig lek och bilder som underlättar förståelsen av olika tankegångar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,42 MB

FILNAMN: Pennvässaren - kopieringsunderlag.pdf

ISBN: 9789144109398

FÖRFATTARE: Veronica Grönte

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Produkter - Libellus

Pennvässaren sid 49 - Spelplan och den röda tråden / övn 14 sid 36 - Skapa hinder i spelplan / övn 13 sid 54 - Flera hinder på väg mot mål / övn 16 sid 64 - Spela sällskapsspel och berätta / övn 21 Till flera av övningarna finns kopieringunderlag. Författarskola - en skrivarkurs för nybörjare. Läs om upplägget av ...

Vi lär oss Maketemetoden utifrån Pennvässaren

Pennvässaren kopieringsunderlag 93 kopieringsunderlag som underlättar för lärare och elever och gör arbetet med övningarna i Pennvässaren enklare.

RELATERADE BÖCKER