Sju dagar med familjen

Sju dagar med familjen-boken skrevs 2018-10-09 av författaren Francesca Hornak. Du kan läsa Sju dagar med familjen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Francesca Hornak.

Rsfoodservice.se Sju dagar med familjen Image

Det är långhelg och för första gången på länge är hela familjen Birch samlad i det gamla huset i Norfolk när den äldsta dottern Olivia har kommit hem för att vara tillsammans med sin familj i en vecka. Två föräldrar och två vuxna döttrar, var och en med en hemlighet som de tvingas konfrontera under veckan. Och mitt i röran dyker en oväntad gäst upp som ställer allt på sin spets. Sju dagar med familjen är en varm och rolig roman om livets glädjeämnen och sorger - med hög igenkänningsfaktor för alla som någon gång umgåtts med sin familj lite för länge.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,40 MB

FILNAMN: Sju dagar med familjen.pdf

ISBN: 9789100174552

FÖRFATTARE: Francesca Hornak

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktipset - Sju dagar med familjen : Ingen

Sju dagar med familjen är ett nöje att läsa - från början till slut. Francesca Hornak är otroligt skicklig. Helt fantastisk!" Marian Keyes "Hornak balanserar skickligt varje karaktärs perspektiv och skapar en familj som det är svårt att inte älska.

Sju dagar med familjen - Ljudbok - Francesca Hornak ...

Sju dagar med familjen är en varm och rolig roman om livets glädjeämnen och sorger - med hög igenkänningsfaktor för alla som någon gång umgåtts med sin familj lite för länge. "Jag ÄLSKADE den! Varm och mänsklig, rolig och ledsam, med en härlig, skruvad handling.

RELATERADE BÖCKER