I tidens tecken

I tidens tecken är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Claire Rayner. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken I tidens tecken online.

Rsfoodservice.se I tidens tecken Image

Det har blivit 1900-tal och hela släkten Lackland möts upp för att gå på Martha Lacklands begravning en kall dag i mars 1905. I sällskapet finns också Letty Lackland och den bohemiske skådespelaren Luke O'Hare. Mötet med Luke blir en vändpunkt i Lettys liv. Ska hon våga trotsa sin mor och överge läkarstudierna för teaterns dragningskraft? Är det bara en simpel förälskelse som gör henne förvirrad? Frågorna hopar sig i det unga seklet. Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare. Claire Rayners krönika över Lackland-släkten sträcker sig från början av 1800-talet till långt in på 1900-talet. Serien består av 12 delar som både kan läsas fristående och kronologiskt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,46 MB

FILNAMN: I tidens tecken.pdf

ISBN: 9788711793084

FÖRFATTARE: Claire Rayner

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Tidens Tecken | Eskatologi

Ett tecken i tiden? Facebook Twitter E-post. Stäng. Stäng. På Fastlagssöndagen i år hände något märkligt i Växjö domkyrka. Just när domprosten avslutat evangelieläsningen bröts Paulus martyrsvärd i två bitar. Kvar i handen höll aposteln enbart svärdsfästet medan den långa och förgyllda klingan föll åt sidan.

Tidens tecken | Torsten Kälvemarks blogg om allt mellan ...

Tidens tecken kan avse: Tidens tecken (album av Kjell Höglund) Tidens tecken (kristet musikalbum) Det här är en förgreningssida, som består av en lista på olika betydelser hos artikelnamnet. Om du kom hit via en wikilänk i en annan artikel, gå gärna tillbaka dit och korrigera länken så att den pekar direkt på den sida som länken avser.

RELATERADE BÖCKER