Skällinge - Livet och bygden. Bok 1

Skällinge - Livet och bygden. Bok 1 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Stefan Gustafsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Skällinge - Livet och bygden. Bok 1 online.

Rsfoodservice.se Skällinge - Livet och bygden. Bok 1 Image

Skällinge socken i Varbergs kommun är en kuperad bygd med varierad natur av odlad jord, stora skogar och djupa sjöar. I boken framkommer tydligt att ingenting i vår tillvaro är beständigt. Därför har det känts angeläget att dokumentera något av det som hänt i socknen genom åren som gått. I bok 1 finns berättelser från Nordsocknens rote, Brostorps rote och Släne rote.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,27 MB

FILNAMN: Skällinge - Livet och bygden. Bok 1.pdf

ISBN: 9789186709570

FÖRFATTARE: Stefan Gustafsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vägkyrka i Skällinge | Hallands Nyheter - Varberg

Nils ägde även 7 böcker bl a Nya Testamentet, 2 psalmböcker och en bok om rätt väg till det eviga livet och bland hans 'gångkläder' fanns en mörkblå väst, tröjor, pälsar och byxor. Ett flertal män i bygden verkar också ha varit skyldig Nils pengar men det fanns även skulder och sammanlagt var 'inventarium' värt 773 kr.

Skällinge | NETENEBERG

Skällinge hembygdsförening bjöd in till visning av sin bygd. Bo Gustavsson som guidade under bussturen berättade bl.a. den intressanta historien kring Mäshult. Om Mäshult och mycket annat kan du läsa i boken "Skällinge, Livet och bygden, Bok 1" Foto: Conny Snäll

RELATERADE BÖCKER