Lär dig Healing; en steg-för-steg guide till andlig healing

Lär dig Healing; en steg-för-steg guide till andlig healing är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Helena Lindblom. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Lär dig Healing; en steg-för-steg guide till andlig healing online.

Rsfoodservice.se Lär dig Healing; en steg-för-steg guide till andlig healing Image

I den här boken får du lära dig det du behöver för att kunna ge andlig healing. Boken är fullmatad med information och är helt unik i sitt slag! Författaren har en stark önskan att hjälpa människor att utveckla sin naturliga healingförmåga, så att man kan hjälpa både sig själv och familj, vänner och bekanta till att må bättre. Hon har skrivit boken som hon själv önskade att hon hade haft tillgång till när hon började sin bana att utveckla healinggåvan för över 20 år sedan. Författarens önskan är att ge dig en förståelse och kunskap som behövs för att hjälpa dig på vägen. Det går inte att ersätta träning inte heller kunskap eftersom de går hand-i-hand, så det är viktigt att förstå. I den här boken får du lära dig att både ge och få healing, varför det fungerar, hur det fungerar, vad du kan göra för att påverka detta, och vidareutveckla det. Här lär hon dig hur detta samarbete mellan din healingguide och dig själv kan utvecklas, för att din healinggåva ska blomstra. Det är ett samarbete och en vänskap mellan två själar, dig själv och din healingguide, som utvecklas under tid. Du får lära dig hur du kan ge och få distanshealing, kontakthealing, självhealing och även ge djurhealing. Du kommer att bli vägledd genom detta steg för steg - här är boken många har väntat på!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,79 MB

FILNAMN: Lär dig Healing; en steg-för-steg guide till andlig healing.pdf

ISBN: 9789198562323

FÖRFATTARE: Helena Lindblom

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lär dig Healing; en steg-för-steg guide till Andlig ...

"Tack för en superkurs och det extra material jag fått! Det har varit en spännande resa som gett mig mer historik och mer grunder plus att du fått mig att tro på min förmåga." -Anneli. "Jag är mycket nöjd och inspirerad att fortsätta med healing." -Anna.K. "Det har varit otroligt spännande e-kurs. Jag tackar så…

Lär dig Healing; en steg-för-steg guide till andlig ...

Är det första gången du går på Healing kurs hos oss på Lindblom Academy så behöver du även köpa boken "Lär dig Healing - en steg-för-steg guide till andlig healing". Du köper den enklast via webbshoppen, alternativt kommer in till oss direkt.

RELATERADE BÖCKER