Hon som bar skammen : kriminalroman

Vill du läsa Hon som bar skammen : kriminalroman pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Helena Von Zweigbergk. Att läsa Hon som bar skammen : kriminalroman online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Hon som bar skammen : kriminalroman Image

Den här boken innehåller sanningen som ingen vill höra talas om eller veta. När jag tänker på det nu, inser jag att jag ända från början har dragit fram vidriga och samliga sidor hos folk, och att jag straffats för det. Det är den grymma meningen med mitt liv. Laura, före detta prostituerad och narkotikakurir, sitter på kvinnofängelset. I ett försök att komma tillrätta med sig själv har hon skrivit en självbiografi om sitt dramatiska och plågsamma liv. Hon ber fängelseprästen Ingrid om hjälp med att få boken publicerad. Ingrid inser att den är rena sprängstoffet. I händerna på fel person kan den få fruktansvärda följder. Hon som bar skammen är en spännande och insiktsfull psykologisk thriller där skamligheter avslöjas och kärlek och hat väcks där man minst anar det.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,32 MB

FILNAMN: Hon som bar skammen : kriminalroman.pdf

ISBN: 9789113073330

FÖRFATTARE: Helena Von Zweigbergk

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hon som bar skammen : kriminalroman av Helena von ...

I HON SOM BAR SKAMMEN får vi möta Laura, en av de intagna på kvinnofängelset där prästen Ingrid Carlberg arbetar. Hon är en vacker och skör kvinna i 60-årsåldern, dömd för narkotikabrott men som med hjälp av långvarig terapi har lyckats komma till rätta med sig själv.

Hon som bar skammen - Semic

Hon som bar skammen (Ljudbok nedladdning, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

RELATERADE BÖCKER