Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick

Vill du läsa Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Paula Barte. Att läsa Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick Image

Kan någon trycka på stopp-knappen? Få hjärnan att slappna av, ta en break, ta en Kitkat. Att vara högkänslig i en värld full av intryck är tufft, minst sagt. Att vara högkänslig, konflikträdd, neurotisk och dålig på att fånga dagen, i en värld full av intryck kan ibland te sig nästintill omöjlig. Kanske om jag bara köper några kylskåpsmagneter med inspirerande livsråd eller tittar på lite fler solnedgångar. Eller om jag slutar grubbla och vara så förbaskat cynisk hela tiden. Kanske om jag kunde sluta envisas med att vara mig själv hela tiden. Trots allt kan en ju inte adoptera varenda gubbe en ser, hur gärna en än vill.Utdrag ur boken:"Det sägs ju att Gud inte ger en människa mer lidande än vad hon kan klara av. Ännu en bekräftelse på varför jag inte är troende. Det ska gärna börja med lite gitande innan. Lite bråk med familjen, frukostflingorna slut, Jehovas vid dörren. Fortsätta i samma anda med tramp i hundtolle och fel buss. Lifta mitt ute i ingenstans och hoppas på att inte bli upplockad av en yxmördare. "

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,26 MB

FILNAMN: Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick.pdf

ISBN: 9789188933201

FÖRFATTARE: Paula Barte

LADDA NER
LÄSA ONLINE

DET FINNS MÅNGA HÖGKÄNSLIGA BARN I... - Balanserade Barn ...

Pris: 159 kr. E-bok, 2019. Laddas ned direkt. Köp Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick av Paula Barte på Bokus.com.

Älskade hatade skadade hjärna - Love Ekbeck - Häftad ...

En högkänslig prick och ommöblering En läsfåtölj, givetvis en designklassiker, ett glasbord och lite konst på väggarna. Så skulle en haft det. Självklart inga kladdiga fingeravtryck med rester av tigerkaka från fikasugen 8-åring på glasbordet och konsten skulle vara... Att adoptera en gubbe

RELATERADE BÖCKER