Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick

Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Paula Barte. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick online.

Rsfoodservice.se Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick Image

Kan någon trycka på stopp-knappen? Få hjärnan att slappna av, ta en break, ta en Kitkat. Att vara högkänslig i en värld full av intryck är tufft, minst sagt. Att vara högkänslig, konflikträdd, neurotisk och dålig på att fånga dagen, i en värld full av intryck kan ibland te sig nästintill omöjlig. Kanske om jag bara köper några kylskåpsmagneter med inspirerande livsråd eller tittar på lite fler solnedgångar. Eller om jag slutar grubbla och vara så förbaskat cynisk hela tiden. Kanske om jag kunde sluta envisas med att vara mig själv hela tiden. Trots allt kan en ju inte adoptera varenda gubbe en ser, hur gärna en än vill.Utdrag ur boken:"Det sägs ju att Gud inte ger en människa mer lidande än vad hon kan klara av. Ännu en bekräftelse på varför jag inte är troende. Det ska gärna börja med lite gitande innan. Lite bråk med familjen, frukostflingorna slut, Jehovas vid dörren. Fortsätta i samma anda med tramp i hundtolle och fel buss. Lifta mitt ute i ingenstans och hoppas på att inte bli upplockad av en yxmördare. "

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,80 MB

FILNAMN: Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick.pdf

ISBN: 9789188933201

FÖRFATTARE: Paula Barte

LADDA NER
LÄSA ONLINE

högkänslig | Adlibris

Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick (E-bok, 2019) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker SPARA på ditt inköp nu!

Humor - Biblioteken i Borås stad

Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick av Paula Barte häftad, 2019, Svenska, ISBN 9789188933201. Kan någon ... Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick 176 kr. häftad. Från foten av Tibidabo till Vysehrad:På resa i en introvert högkänslig mans själ 179 kr. E-bok ...

RELATERADE BÖCKER