Stockholms högsta julmarknad

| Av Amanda Sundström | Tipsa redaktionen

Besökare måste ta sig till tionde våningen för att hitta till Söderhallarnas nya satsning.

Med utsikt över Södermalm skapas julstämmning med bland annat glögg, Stilton och något överraskande Bun Meat Buns double smashburger. Besökarna kan köpa med sig delikatesser till julbordet eller julklappar att lägga under granen.

Julmarknaden är ett steg i utvecklandet av nya Söderhallarna som inleddes i samband med att Atrium Ljungberg förvärvade Söderhallarna i våras.

– Atrium Ljungbergs vision är att Söderhallarna ska bli en ny och spännande mötesplats för mat, kultur och kreativitet. Det känns otroligt kul att kunna erbjuda en modern av julmarknad där man kan äta och handla god mat och köpa julklappar samtidigt man lyssnar till skön musik och får känna julstämning, säger Jennipher Bergqvist, marknadsansvarig på Atrium Ljungberg i ett uttalande.

På plats finns bland annat ostbutiken Södercheesen som säljer Stilton och cheddar samt andra tillbehör. P&B Delikatesser står för choklad och sötsaker medan Melanders Fisk säljer deras egna inlagda sill samt rökt fisk och lax.

Datum för marknaden är 15–17 december.

Mer om:Julmarknad


Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Hennes gastronomiska gärning prisas

Här restaurangerna som fick Bib Gourmand

Tre restauranger i Stockholm och en i Göteborg fick Michelins utmärkelse Bib Gourmand.

Tre stjärnor till Frantzén

Restaurangen i Stockholm förärades tre stjärnor vid prisceremoni i Köpenhamn på måndagskvällen.

Fjällhotell in i framtiden

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Cocktailsatsning i Malmö

Myllymäki till Stadsparken

Nyhetsbrev

LRF ny delägare när Gårdsfisk tar in 10 miljoner

Investeringen är LRF:s första i organisationens nya satsning på tillväxtverksamheter.

Arkiv

Billing ska stärka Sheratons matupplevelse

Han går till Furuvik

I maj öppnar Furuvik Havskrog.

De tävlar i Årets bagare

Eataly är Lydmars nya gig

På lördag öppnar italienska saluhallskonceptet Eataly på Biblioteksgatan. RS- Restauranger och Storkök har mött Pelle Lydmar.

Kulinarisk satsning på NK

Restaurang med inne- och utomhusdel planeras på Nks tak. Det framgick under presentationen av omgörningen av varuhuset.

Dags att kora Årets Arbetsplats 2018

Kvartetten som arbetar hållbart

Hon är ny på Rånäs Slott

Tio restaurangfavoriter korade

De är årets bästa restauranger enligt Bookatable Diner Award.

Han gästar Grand Hotel

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Kockbristen är alarmerande

Franska ostron levererade till Göteborg innehöll norovirus

Stadens grönsaker är dagens nyheter

Det blir kocklandslagets tema

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg med ett individuellt tema som arbetats fram under vintern.

De tävlar i Årets unga kock

Nu är finalisterna till Chaîne des Rôtisseurs tävling för unga kockar utsedda.

Ribban höjd i årets White Guide

Carlsbergs resultat minskade kraftigt

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Från Adria till Brilllo

Fler konkurser 2017

Ny marknadschef för Pernod Ricard

Filip Fastén för Gooh

Nio finalister i Arla Guldko

Vattenbrist i fokus för bryggeri

Tvåsiffrig ökning av ekovaror

Han kan få hedersuppdrag

Stjärnbestrött

De minskar svinn och skänker vidare

Hotel Pigalle prisat

Sänd till en kollega

0.154