Hon kan vinna tre Stella-priser

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Här är de nominerade till Stella-galan som äger rum på Gondolen i slutet av januari.

Under första upplagan av Stella-galan, som syftar till att lyfta fram och premiera kvinnor i restaurangbranschen, som äger rum på restaurang Gondolen 28 januari ska vinnare i nio kategorier koras. Nu har de nio jurygruperna, som består av 5 till 8 ledamöter vardera, vaskat fram tre finalister i varje kategori  genom att gå igenom flera hundra nominerade. Malin Söderström är nominerad i tre kategorier.

I kategorin Årets Stella-kock är Frida Nilsson, Saori Ichihara och Malin Söderström nominerade. I kategorin Årets Stella-sommelier är Beatrice Becher, Ellen Franzén och Helena Wolff finalister och Årets Stella- bartender kan bli Josephine Sondlo, Madeleine Åkerlund eller Hanna Oscarsson. I kategorin Årets Stella-servis är Emma Skoglund, Sara Simu och Ilona Freudenthaler nominerade medan Maria Printz, Tina Fernlund och Sara Wennerström är finalister i kategorin Årets Stella-bagare.

I kategorin Årets Stella-konditor tävlar Liv Sandberg, Jenny Berg och Kajsa Nilsson och i kategorin Årets Stella-mentor Malin Söderström, Ulrika Karlsson och Sindy Voon. I kategorin Årets Stella-media är Johanna Westman, Anna K Sjögren och Anna och Fanny Bergenström nominerade. Årets Stella-hederspristagare kan bli Malin Söderström, Sara Jervfors eller Karin Fransson.



Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Hennes gastronomiska gärning prisas

Här restaurangerna som fick Bib Gourmand

Tre restauranger i Stockholm och en i Göteborg fick Michelins utmärkelse Bib Gourmand.

Tre stjärnor till Frantzén

Restaurangen i Stockholm förärades tre stjärnor vid prisceremoni i Köpenhamn på måndagskvällen.

Fjällhotell in i framtiden

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Cocktailsatsning i Malmö

Myllymäki till Stadsparken

Nyhetsbrev

LRF ny delägare när Gårdsfisk tar in 10 miljoner

Investeringen är LRF:s första i organisationens nya satsning på tillväxtverksamheter.

Arkiv

Billing ska stärka Sheratons matupplevelse

Han går till Furuvik

I maj öppnar Furuvik Havskrog.

De tävlar i Årets bagare

Eataly är Lydmars nya gig

På lördag öppnar italienska saluhallskonceptet Eataly på Biblioteksgatan. RS- Restauranger och Storkök har mött Pelle Lydmar.

Kulinarisk satsning på NK

Restaurang med inne- och utomhusdel planeras på Nks tak. Det framgick under presentationen av omgörningen av varuhuset.

Dags att kora Årets Arbetsplats 2018

Kvartetten som arbetar hållbart

Hon är ny på Rånäs Slott

Tio restaurangfavoriter korade

De är årets bästa restauranger enligt Bookatable Diner Award.

Han gästar Grand Hotel

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Kockbristen är alarmerande

Franska ostron levererade till Göteborg innehöll norovirus

Stadens grönsaker är dagens nyheter

Det blir kocklandslagets tema

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg med ett individuellt tema som arbetats fram under vintern.

De tävlar i Årets unga kock

Nu är finalisterna till Chaîne des Rôtisseurs tävling för unga kockar utsedda.

Ribban höjd i årets White Guide

Carlsbergs resultat minskade kraftigt

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Från Adria till Brilllo

Fler konkurser 2017

Ny marknadschef för Pernod Ricard

Filip Fastén för Gooh

Nio finalister i Arla Guldko

Vattenbrist i fokus för bryggeri

Tvåsiffrig ökning av ekovaror

Han kan få hedersuppdrag

Stjärnbestrött

De minskar svinn och skänker vidare

Hotel Pigalle prisat

Sänd till en kollega

0.164