Finkorv i fokus

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nu öppnar Dogfood på riktigt efter smyöppning,endast kvällsöppet och testkörningsperiod.

Flippin´Burgers gör sig redo för att öppna tillskottet Dogfood på riktigt och gör det med att ha lunchöppet från och med lördag 7 oktober. Hittills har restaurangen endast haft kvällsöppet.

Därtill ämnar grundaren bakom konceptet att fira dogtober med en rad olika aktiviteter bland annat med korv från Dogfood som månadens "burgare" på Flippin' Burgers samt arrangera en oktoberfest i två akter, Dogtoberfest, med foodtruck och gästspel på Lådan.

– Vår ambition från början var att ha öppet mer eller mindre jämnt, lite som en korvmoj, men det senaste halvåret med lansering av både Lådan och Dogfood har varit väldigt intensivt för ett litet snabbväxande bolag som vårt. Att gå från ett 30-tal anställda till drygt 60 har varit ett stort steg och allt som vi vill göra har inte riktigt hunnits med än. Restaurangprojekt och byggen tenderar att alltid bli försenade och när det väl stod klart att alternativet var att öppna mitt i sommaren eller inte alls så körde vi på det. Men det är väl först nu vi är redo att berätta att vi finns, säger Jon Widegren som driver Flippin' Burgers som står bakom Dogfood.

Dogfood ligger på Industrigatan 2 på Kungsholmen i Stockholm.



Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Östgöta Kök öppnar på Garnisonen

Hennes gastronomiska gärning prisas

Här är restaurangerna som fick Bib Gourmand

Tre restauranger i Stockholm och en i Göteborg fick Michelins utmärkelse Bib Gourmand.

Tre stjärnor till Frantzén

Restaurangen i Stockholm förärades tre stjärnor vid prisceremoni i Köpenhamn på måndagskvällen.

Fjällhotell in i framtiden

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Cocktailsatsning i Malmö

Nyhetsbrev

Myllymäki till Stadsparken

Arkiv

LRF ny delägare när Gårdsfisk tar in 10 miljoner

Investeringen är LRF:s första i organisationens nya satsning på tillväxtverksamheter.

Billing ska stärka Sheratons matupplevelse

Han går till Furuvik

I maj öppnar Furuvik Havskrog.

De tävlar i Årets bagare

Eataly är Lydmars nya gig

På lördag öppnar italienska saluhallskonceptet Eataly på Biblioteksgatan. RS- Restauranger och Storkök har mött Pelle Lydmar.

Kulinarisk satsning på NK

Restaurang med inne- och utomhusdel planeras på Nks tak. Det framgick under presentationen av omgörningen av varuhuset.

Dags att kora Årets Arbetsplats 2018

Kvartetten som arbetar hållbart

Hon är ny på Rånäs Slott

Tio restaurangfavoriter korade

De är årets bästa restauranger enligt Bookatable Diner Award.

Han gästar Grand Hotel

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Kockbristen är alarmerande

Franska ostron levererade till Göteborg innehöll norovirus

Stadens grönsaker är dagens nyheter

Det blir kocklandslagets tema

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg med ett individuellt tema som arbetats fram under vintern.

De tävlar i Årets unga kock

Nu är finalisterna till Chaîne des Rôtisseurs tävling för unga kockar utsedda.

Ribban höjd i årets White Guide

Carlsbergs resultat minskade kraftigt

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Från Adria till Brilllo

Fler konkurser 2017

Ny marknadschef för Pernod Ricard

Filip Fastén för Gooh

Nio finalister i Arla Guldko

Vattenbrist i fokus för bryggeri

Tvåsiffrig ökning av ekovaror

Han kan få hedersuppdrag

Stjärnbestrött

De minskar svinn och skänker vidare

Sänd till en kollega

0.181