Matutbyte Kanada - Sverige

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kocken Håkan Thörnström ska laga västkustmat i Kanada i oktober.

Göteborgskocken Håkan Thörnström ska representera staden och laga västkuststyspisk mat i Kanada i oktober.

Han har bjudits in för att göra den lokala gastronomin i Québec mer internationellt känd och ska tillsammans med kocken Eric Gonzalez lag mat åt opinionsbildare som resejournalister, bloggare och foodies.

– Det är väldigt kul att få ihop det här, för mig är det ingen ekonomisk vinning av att göra detta. Jag gör det för att det är roligt och för att det i ett större perspektiv ska bli till gagn för Göteborg. Jag tror det finns mycket gott i ett sådant här utbyte, säger Håkan Thörnström i en kommentar.



Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Pontus Groups nästa giv

I slutet av oktober öppnar Vinterträdgården by Pontus.

Ny restaurangchef till CulturBar

Med ett förflutet från Berns Asiatiska, Hamburger Börs och StureCompagniet tar han sig an restaurangen i Gamla Stan i Stockholm.

Norda i ny skepnad

Nu öppnar Gast

Teamet bakom Snickarbacken 7 och Kaffeverket har öppnat nytt vid Spökparken i Stockholm.

Ny vd till Nordic Light Hotel

Ekstedt ut - Supper in

Restaurangkonceptet firar tio år med att öppna nytt i Niklas Ekstedts lokaler på Regeringsgatan .

Stockholmarna säger nej till Stureplanerna

Arkiv

De tävlar i Årets Konditor

I mitten av oktober avgörs vilken som är Sveriges mesta konditor på årets upplaga av Bak- & Chokladfestivalen.

Makrillfisket öppet igen

Glögg med smak av...

I hotellets vinkällare

Han är ny chef hos Lantmännen

Åhléns City bjuder in Systembolaget

I veckan öppnar Systembolaget en ny butik i centrala Stockholm.

Prisbelönt kock till Sodexo

Kvartett till Hagabadet

Nu öppnar Hagabadets restaurang på nytt.

Sebastian Gibrand till kock-EM

Han ska tävla i Bocuse d´Or 2018 i Turin i juni nästa år. En lammrätt och en vegetariskt rätt bestående av bland annat kål ledde till vinst i den svenska deltävlingen.

Nära köket, nära kocken

Mathias Dahlgren öppnar chef´s table på Rutabaga.

Restauranggalan 2017
Finalisterna i Årets Arbetsplats 2017 utsedda

Här är företagen som tävlar om krogföretagens nya superpris.

Till undsättning av Medelhavspärlan

Trendrapport: Upplevelser, ensamätande och snabbhet

Experience, Solo och Speed. Det är de nya megatrenderna på matområdet som kommunikationsbyrån Food & Friends lyfter fram i årets trendrapport.

Nytt kollektivavtal mellan Visita och Kommunal

Matutbyte Kanada - Sverige

Restaurangduo till Teatern

Melker Andersson och Danyel Couet öppnar Dos Gringos.

Casino satsar med lunch

Hotell i ny kostym

Nära pallplats för årets unga kock

Markreservation för Mälarterrassen

Mammasushi med rå lax

Premiär för matfestival

De tävlar i Årets Servitör

Ny krögargrupp i Hemavan

Nytt hotellvarumärke i Skandinavien

Vd-byte hos Rival

Kungligt för Duni

Krögare öppnar kampanjkontor

Nya rön om stevia

Sänd till en kollega

0.129