Coor ska driva Hubben

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Serviceleverantören har fått i uppdrag att driva konferens och restaurang i ny kunskapsmötesplats i Uppsala Science Park.

Coor har fått uppdrag att driva Vasakronans nya anläggning, Hubben, som invigs i januari 2018 och leverantören har även varit delaktig i utformning och planering av lokalen. Öppning och inflytt sker dock i december i år.

Avtalet löper under 5 år och beräknas omsätta cirka 70 miljoner kronor under perioden. 

– Vi är mycket glada över förtroende som Vasakronan i Uppsala ger oss, säger Linda Aidanpää Baronnet, affärsenhetschef Coor i en kommentar och fortsätter;

Jag är stolt över det goda samarbete som finns mellan Vasakronan och Coor. Genom en tät dialog, med fokus på kundupplevelsen, har vi tillsammans utvecklat en optimal och kundanpassad konferens- och restauranganläggning i Hubben.

Serviceleverantör Coor, grundat 1998, har kunder som bland andra AB Volvo, ABB, Aibel, Det Norske Veritas, E.ON, Ericsson, EY, Evry, Kemira Kemi, NCC, Saab,SAS, Skanska, Statoil, Telia, Vasakronan, Vattenfall och Volvo Cars.

Coor startade sin verksamhet 1998 och är sedan juni 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Bolaget är verksamt i Sverige, Danmark, Norge, och Finland.



Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

De öppnar på centralstationen

Utmanande bransch med stark hierarki

Högt näringsvärde i syrsan

Bohuslänshotell kan vinna gourmetpris

Folkhälsopris till matappar

Myllimäki samarbetar med Finnair

Kocken och flygbolaget i menysamarbete för långdistanslinjer.

Nyhetsbrev

Växjörestaurang öppnar ny bar

Arkiv

De är överens om etableringsjobb

Facket och arbetsgivarorganisation ense om modell för etableringsjobb.

Vem ska driva Fejan?

Stockholmshotell prisat

Studentrabatt på nya Noma

Nya Noma, som slår upp portarna på Refshaleøen, Köpenhamn, välkomnar studenter med rabatterat menypris.

Sopköket öppnar i Söderhallarna

Hett att gå på krogen på julafton

Det blir allt mer populärt att skippa julstöket hemma och istället gå på krogen på julafton.

Eldsjäl prisades på Nordens största Ekomässa

Priset – största hindret för ekovaror

Han är Årets Hållbarhetskock

Gubbhyllan, Restaurang Biologi och Strömmas traktör är Årets Hållbarhetskock.

Rasta förvärvar Gastropub

Menigo tar in ny affärsområdesdirektör

Hon gör årets macka

Brunchkoncept på At Six

Så kan Gröna Lund utvecklas

Fler restauranger och kaféer ska rymmas i nya Kvarteret Skeppholmsviken.

Saffransfestival i Vasastan

Södermalmskrog gästar Brillo

Sju matbloggare prisade

Producent fick Gyllene Glaset

Efter app kokbok

Glädje och besvikelse när Stureplanerna stoppas

Om Gyldene Freden

Slutar med sugrör – för miljön

Han vann Kockarnas Kamp

Pris till Lärjeåns Kök & Trädgårdar

Konkurserna fortsätter öka

Bryggeri för klimatet och mot Trump

Tillförordnad vd blir ordinarie

Han är Årets Fjällkock

För grönare julbord

Sänd till en kollega

0.139