Nytt hotellvarumärke i Skandinavien

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

I höst lanseras de första hotellen med Best Westerns nya varumärke Sure Hotel i Skandinavien.

I slutet av förra året lanserade hotellkedjan Best Western ett nytt varumärke i familjen, Sure Hotel. Initialt gällde satsningen i USA men i slutet av oktober lanseras de första Sure Hotel-hotellen i Skandinavien, när Hotel Esplanade i Stockholm, Frimurarehotellet i Kalmar, Tylebäck Hotell & Konferens i Halmstad, Hotell Roslagen i Norrtälje, Motell Lagan i Ljungby, Hotel Statt i Hässleholm, Hotell Hovs Hallar på Bjärehalvön och Hotel Savoy i Karlstad ansluter sig till varumärket.

Målet är att ha ett 50-tal hotell under Sure-skylt på den Skandinaviska marknden inom en snar framtid.

– Vår ambition är att fortsätta utveckla Best Western med hotell av hög kvalitet på strategiskt viktiga destinationer. Sure Hotel öppnar upp för fler hotell i mellanklass-segmentet och ger oss möjlighet att växa med det som är Best Westerns signum – personliga och privatägda hotell som erbjuder något mer än den standardiserade hotellupplevelsen, säger Johan Kukacka, vd för Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien i en kommentar.

Sure Hotel distribueras på hotellkedjans plattformar och ska ingå i kedjans lojalitetsprogram Best Western Rewards.



Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Pontus Groups nästa giv

I slutet av oktober öppnar Vinterträdgården by Pontus.

Ny restaurangchef till CulturBar

Med ett förflutet från Berns Asiatiska, Hamburger Börs och StureCompagniet tar han sig an restaurangen i Gamla Stan i Stockholm.

Norda i ny skepnad

Nu öppnar Gast

Teamet bakom Snickarbacken 7 och Kaffeverket har öppnat nytt vid Spökparken i Stockholm.

Ny vd till Nordic Light Hotel

Ekstedt ut - Supper in

Restaurangkonceptet firar tio år med att öppna nytt i Niklas Ekstedts lokaler på Regeringsgatan .

Stockholmarna säger nej till Stureplanerna

Arkiv

De tävlar i Årets Konditor

I mitten av oktober avgörs vilken som är Sveriges mesta konditor på årets upplaga av Bak- & Chokladfestivalen.

Makrillfisket öppet igen

Glögg med smak av...

I hotellets vinkällare

Han är ny chef hos Lantmännen

Åhléns City bjuder in Systembolaget

I veckan öppnar Systembolaget en ny butik i centrala Stockholm.

Prisbelönt kock till Sodexo

Kvartett till Hagabadet

Nu öppnar Hagabadets restaurang på nytt.

Sebastian Gibrand till kock-EM

Han ska tävla i Bocuse d´Or 2018 i Turin i juni nästa år. En lammrätt och en vegetariskt rätt bestående av bland annat kål ledde till vinst i den svenska deltävlingen.

Nära köket, nära kocken

Mathias Dahlgren öppnar chef´s table på Rutabaga.

Restauranggalan 2017
Finalisterna i Årets Arbetsplats 2017 utsedda

Här är företagen som tävlar om krogföretagens nya superpris.

Till undsättning av Medelhavspärlan

Trendrapport: Upplevelser, ensamätande och snabbhet

Experience, Solo och Speed. Det är de nya megatrenderna på matområdet som kommunikationsbyrån Food & Friends lyfter fram i årets trendrapport.

Nytt kollektivavtal mellan Visita och Kommunal

Matutbyte Kanada - Sverige

Restaurangduo till Teatern

Melker Andersson och Danyel Couet öppnar Dos Gringos.

Casino satsar med lunch

Hotell i ny kostym

Nära pallplats för årets unga kock

Markreservation för Mälarterrassen

Mammasushi med rå lax

Premiär för matfestival

De tävlar i Årets Servitör

Ny krögargrupp i Hemavan

Nytt hotellvarumärke i Skandinavien

Vd-byte hos Rival

Kungligt för Duni

Krögare öppnar kampanjkontor

Nya rön om stevia

Sänd till en kollega

0.162