Lyssna på nya Franchisepodden

| Av Maya Saksi | Tipsa redaktionen

I första avsnittet berättar Jonas Reinholdsson om sin resa med att starta O´Learys.

Nyligen släpptes den nya franchisepodden. I det första avsnittet får vi lyssna till Jonas Reinholdsson, grundare av franchisekedjan O´Learys som breder ut sig internationellt. Han berättar om sina erfarenheter och ger sin syn hur man lyckas med ett franchisekoncept. Vi får ta del av hans start i restaurangbranschen och hur han så småningom kom till området New England och staden Boston. Där fick han inspiration till att starta O´Learys.

Nästa poddavsnitt som läggs ut den 5 april gästas av Fredrik Mattson, en av grundarna till restaurangkedjan Pinchos. Podden görs i samarbete mellan FranchiseNet och MAQS Advokatbyrå.

Varje avsnitt gästas av Franchisepodden av en person med intressanta infallsvinklar på franchise, kedjor och handel. Programledare är Karin Kisker och Annika Westlund från FranchiseNet, och Mango Kask och Bo Sjöholm, advokater vid MAQS Advokatbyrå.

Annika Tidehorn


Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Fjällhotell in i framtiden

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Cocktailsatsning i Malmö

Myllymäki till Stadsparken

LRF ny delägare när Gårdsfisk tar in 10 miljoner

Investeringen är LRF:s första i organisationens nya satsning på tillväxtverksamheter.

Billing ska stärka Sheratons matupplevelse

Han går till Furuvik

I maj öppnar Furuvik Havskrog.

Nyhetsbrev

De tävlar i Årets bagare

Arkiv

Eataly är Lydmars nya gig

På lördag öppnar italienska saluhallskonceptet Eataly på Biblioteksgatan. RS- Restauranger och Storkök har mött Pelle Lydmar.

Kulinarisk satsning på NK

Restaurang med inne- och utomhusdel planeras på Nks tak. Det framgick under presentationen av omgörningen av varuhuset.

Dags att kora Årets Arbetsplats 2018

Kvartetten som arbetar hållbart

Hon är ny på Rånäs Slott

Tio restaurangfavoriter korade

De är årets bästa restauranger enligt Bookatable Diner Award.

Han gästar Grand Hotel

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Kockbristen är alarmerande

Franska ostron levererade till Göteborg innehöll norovirus

Stadens grönsaker är dagens nyheter

Det blir kocklandslagets tema

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg med ett individuellt tema som arbetats fram under vintern.

De tävlar i Årets unga kock

Nu är finalisterna till Chaîne des Rôtisseurs tävling för unga kockar utsedda.

Ribban höjd i årets White Guide

Carlsbergs resultat minskade kraftigt

650 arbetsplatser inspekteras

Med start i februari ska Arbetsmiljöverket inspektera hotell- och restaurangbranschen.

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Från Adria till Brilllo

Fler konkurser 2017

Ny marknadschef för Pernod Ricard

Filip Fastén för Gooh

Nio finalister i Arla Guldko

Vattenbrist i fokus för bryggeri

Tvåsiffrig ökning av ekovaror

Han kan få hedersuppdrag

Stjärnbestrött

De minskar svinn och skänker vidare

Hotel Pigalle prisat

Från Viking Line till Independent

Malmöhotell prisat

Sänd till en kollega

0.137