Krogarna som gör störst vinster i Stockholm

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Turesgruppen AB, Sürer Restaurang AB och Stockholm Krogbolag AB ärkrogarna i Stockholm som gjort de största vinterna enligt en sammanställning som nyhetssajten Stockholm direkt presenterar.



Koncernen Turesgruppen AB toppar listan med de största vinsterna. upp bland de bästa siffrorna. Bland företagets enheter finns: Tures i Sturegallerian, restaurang Piren i Hornsberg, Vetekatten på Kungsgatan och sex stycken Stories-kaféer.
Krogarnas vinster i miljoner kronor:

1. Turesgruppen AB: 15,2 miljoner

Enheter: Stories kaféer, Vetekatten på Kungsgatan, Restaurang Piren i Hornsberg, Tures i Sturegallerian, Caffe Coppola Hamngatan och Pizza Fiore i Gallerian.

2. Sürer Restaurang AB: 10,6 miljoner

Enheter: Restaurang Blå porten, restaurang Pelikan.

3. TT Stockholm Krogbolag AB: 9,9 miljoner

Enheter: Boqueria i Mood-gallerian, Tennstopet, Vassa Eggen och bageriet Albert & Jacks.

4. Restaurang & Festvåning AB: 9,2 miljoner

Enheter: Internationella Pressklubben, Duvel Café.

5. Golden Hits: 7,9 miljoner

Listan visar de företag i Stockholm som i sitt senaste bokslut redovisat högst summa under årets resultat – och som angett restaurangverksamhet som huvudnäring.

Länk till Stockholmdirekt: Krogtoppen



Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Hennes gastronomiska gärning prisas

Här är restaurangerna som fick Bib Gourmand

Tre restauranger i Stockholm och en i Göteborg fick Michelins utmärkelse Bib Gourmand.

Tre stjärnor till Frantzén

Restaurangen i Stockholm förärades tre stjärnor vid prisceremoni i Köpenhamn på måndagskvällen.

Fjällhotell in i framtiden

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Cocktailsatsning i Malmö

Myllymäki till Stadsparken

Nyhetsbrev

LRF ny delägare när Gårdsfisk tar in 10 miljoner

Investeringen är LRF:s första i organisationens nya satsning på tillväxtverksamheter.

Arkiv

Billing ska stärka Sheratons matupplevelse

Han går till Furuvik

I maj öppnar Furuvik Havskrog.

De tävlar i Årets bagare

Eataly är Lydmars nya gig

På lördag öppnar italienska saluhallskonceptet Eataly på Biblioteksgatan. RS- Restauranger och Storkök har mött Pelle Lydmar.

Kulinarisk satsning på NK

Restaurang med inne- och utomhusdel planeras på Nks tak. Det framgick under presentationen av omgörningen av varuhuset.

Dags att kora Årets Arbetsplats 2018

Kvartetten som arbetar hållbart

Hon är ny på Rånäs Slott

Tio restaurangfavoriter korade

De är årets bästa restauranger enligt Bookatable Diner Award.

Han gästar Grand Hotel

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Kockbristen är alarmerande

Franska ostron levererade till Göteborg innehöll norovirus

Stadens grönsaker är dagens nyheter

Det blir kocklandslagets tema

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg med ett individuellt tema som arbetats fram under vintern.

De tävlar i Årets unga kock

Nu är finalisterna till Chaîne des Rôtisseurs tävling för unga kockar utsedda.

Ribban höjd i årets White Guide

Carlsbergs resultat minskade kraftigt

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Från Adria till Brilllo

Fler konkurser 2017

Ny marknadschef för Pernod Ricard

Filip Fastén för Gooh

Nio finalister i Arla Guldko

Vattenbrist i fokus för bryggeri

Tvåsiffrig ökning av ekovaror

Han kan få hedersuppdrag

Stjärnbestrött

De minskar svinn och skänker vidare

Hotel Pigalle prisat

Sänd till en kollega

0.14