Hawaii Poké öppnar pop-up

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Nu utökas matutbudet i Gallerian i Stockholm när Hawaii Poké kör igång en pop-up i julveckan där de ska sälja sina Poké bowls.

I nästa vecka öppnar Hawaii Poké upp en ny pop-up i Gallerian i centrala Stockholm. De kommer att servera Poké bowls, en populär form av snabbmat.
– Poké bowl är en mix av fastfood och hälsomat. Ursprunget kommer från hawaiiansk streetfood och med inspiration från Japan kan det enkelt beskrivas som en form av sushisallad eller en hawaiiansk fiskrätt med mycket smak, hetta och friskhet, säger Susanne Wallman, en av grundarna av Hawaii Poké.
Hawaii Poké är för övrigt först ut i Skandinavien att servera den här rätten som för övrigt gjort snabbmatssuccé i bland annat Kalifornien, New York och London.
Poké bowl görs på beställning efter gästens önskemål utifrån smak eller preferenser och de kan också göras som veganska eller laktos- och glutenfria bowls.

Att Hawaii Poké och deras poké bowls är ett ”hett” snabbmatskoncept, bevisas också av att företaget är finalister i Fast Food Magazines tävling Fast Food Awards, i kategorin ”Årets Fast Casual”. Om de vinner avgörs på Fastfood&Cafémässan på Kistamässan den 1 februari nästa år.


Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Hennes gastronomiska gärning prisas

Här är restaurangerna som fick Bib Gourmand

Tre restauranger i Stockholm och en i Göteborg fick Michelins utmärkelse Bib Gourmand.

Tre stjärnor till Frantzén

Restaurangen i Stockholm förärades tre stjärnor vid prisceremoni i Köpenhamn på måndagskvällen.

Fjällhotell in i framtiden

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Cocktailsatsning i Malmö

Myllymäki till Stadsparken

Nyhetsbrev

LRF ny delägare när Gårdsfisk tar in 10 miljoner

Investeringen är LRF:s första i organisationens nya satsning på tillväxtverksamheter.

Arkiv

Billing ska stärka Sheratons matupplevelse

Han går till Furuvik

I maj öppnar Furuvik Havskrog.

De tävlar i Årets bagare

Eataly är Lydmars nya gig

På lördag öppnar italienska saluhallskonceptet Eataly på Biblioteksgatan. RS- Restauranger och Storkök har mött Pelle Lydmar.

Kulinarisk satsning på NK

Restaurang med inne- och utomhusdel planeras på Nks tak. Det framgick under presentationen av omgörningen av varuhuset.

Dags att kora Årets Arbetsplats 2018

Kvartetten som arbetar hållbart

Hon är ny på Rånäs Slott

Tio restaurangfavoriter korade

De är årets bästa restauranger enligt Bookatable Diner Award.

Han gästar Grand Hotel

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Kockbristen är alarmerande

Franska ostron levererade till Göteborg innehöll norovirus

Stadens grönsaker är dagens nyheter

Det blir kocklandslagets tema

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg med ett individuellt tema som arbetats fram under vintern.

De tävlar i Årets unga kock

Nu är finalisterna till Chaîne des Rôtisseurs tävling för unga kockar utsedda.

Ribban höjd i årets White Guide

Carlsbergs resultat minskade kraftigt

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Från Adria till Brilllo

Fler konkurser 2017

Ny marknadschef för Pernod Ricard

Filip Fastén för Gooh

Nio finalister i Arla Guldko

Vattenbrist i fokus för bryggeri

Tvåsiffrig ökning av ekovaror

Han kan få hedersuppdrag

Stjärnbestrött

De minskar svinn och skänker vidare

Hotel Pigalle prisat

Sänd till en kollega

0.269