Årets Kock, följ semifinalen här

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Upplagt för Årets Kock 2017 – SM i professionell matlagning Här är kockarna som gör upp idag Helsingborg. Åtta kockar går sedan vidare till finalen på Malmö Arena den 2 februari 2017. Följ tävlingen här.

[embed]https://www.youtube.com/watch?list=PLIyi30XwPWsPkflrM1LzivlxhxSzurfVx&v=Gw8xAaK1gG8[/embed]

Här är de 18 semifinalisterna som just nu tävlar i Helsingborg.

1. Andreas Albrektsson, Grand Hotel i Lund, Lund. Foto: Caroline Tengen
2. Johan Backeus, Aveqia, Stockholm.
3. Jesper Bogren, Heaven 23 Gothia Towers, Göteborg. Foto: Ulf Celander.jpg
4. Olle Broström, Fotografiska, Stockholm. Foto: Johan Ståhlberg
6. Niklas Eriksson, Gothia Towers, Göteborg. Foto: Ulf Celander.jpg
5. Kalle Eriksson, Sigtunahöjden Hotell & Konferens, Sigtuna. Foto: Wolfgang Kleinsmidt

7 Rory Field, Hotell Riviera Strand, Båstad.
8. Martin Hansen, Grand Hotel i Lund, Lund. Foto: Caroline Tengen
9 Mattias Jönsson, Skanörs gästgifvaregård, Skanör.
10. Sebastian Lönnberg, Nook restaurang, Stockholm.
11. Oskar Mendelin, Galleriet på Görvälns Slott, Järfälla. Foto: Linda Prieditis
12 Luqaz Ottoson, Luqaz MAT, Visby. Foto: Johan Hellström

13. Magnus Persson, Restaurang Hillenberg, Stockholm. Foto: Joel Wåreus
14. Fredrik Ringman, Restaurang Hillenberg, Stockholm. Foto: Joel Wåreus
15. Christoffer Rosen, Hotel At Six, Stockholm. Foto:Viktor Björklund.jpg
16. Johannes Stålhammar, Sabis Näringslivets hus, Stockholm. Foto: Anna Källgren
17. Veronica Svensson, Swedish Taste, Göteborg. Foto: Knutur Kristjansson
18. Sebastian Thureson, Lilla Ego, Stockholm. Foto: Joel Wåreus.


Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Hennes gastronomiska gärning prisas

Här restaurangerna som fick Bib Gourmand

Tre restauranger i Stockholm och en i Göteborg fick Michelins utmärkelse Bib Gourmand.

Tre stjärnor till Frantzén

Restaurangen i Stockholm förärades tre stjärnor vid prisceremoni i Köpenhamn på måndagskvällen.

Fjällhotell in i framtiden

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Cocktailsatsning i Malmö

Myllymäki till Stadsparken

Nyhetsbrev

LRF ny delägare när Gårdsfisk tar in 10 miljoner

Investeringen är LRF:s första i organisationens nya satsning på tillväxtverksamheter.

Arkiv

Billing ska stärka Sheratons matupplevelse

Han går till Furuvik

I maj öppnar Furuvik Havskrog.

De tävlar i Årets bagare

Eataly är Lydmars nya gig

På lördag öppnar italienska saluhallskonceptet Eataly på Biblioteksgatan. RS- Restauranger och Storkök har mött Pelle Lydmar.

Kulinarisk satsning på NK

Restaurang med inne- och utomhusdel planeras på Nks tak. Det framgick under presentationen av omgörningen av varuhuset.

Dags att kora Årets Arbetsplats 2018

Kvartetten som arbetar hållbart

Hon är ny på Rånäs Slott

Tio restaurangfavoriter korade

De är årets bästa restauranger enligt Bookatable Diner Award.

Han gästar Grand Hotel

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Kockbristen är alarmerande

Franska ostron levererade till Göteborg innehöll norovirus

Stadens grönsaker är dagens nyheter

Det blir kocklandslagets tema

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg med ett individuellt tema som arbetats fram under vintern.

De tävlar i Årets unga kock

Nu är finalisterna till Chaîne des Rôtisseurs tävling för unga kockar utsedda.

Ribban höjd i årets White Guide

Carlsbergs resultat minskade kraftigt

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Från Adria till Brilllo

Fler konkurser 2017

Ny marknadschef för Pernod Ricard

Filip Fastén för Gooh

Nio finalister i Arla Guldko

Vattenbrist i fokus för bryggeri

Tvåsiffrig ökning av ekovaror

Han kan få hedersuppdrag

Stjärnbestrött

De minskar svinn och skänker vidare

Hotel Pigalle prisat

Sänd till en kollega

0.132