De tjugo som snart blir elva

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Här är samtliga kandidater som tävlat under två dagar i Budapest. Snacket går att det blir klart nordiskt i toppen. Alexander Sjögren sa i en intervju nyss att det blir pallplats. Andra favorittippade är Danmark, Norge och Ungern som tränats av trefaldige Bocusemedaljören Rasmus Kofoed.


Österrike - Kevin MICHELI, Einstein St.GallenHotel Congress S
Tyskland - Marvin BÖHM, Restaurant Aqua, Wolfsburg
Belgien - Peter AESAERT, Belgocatering
Bulgarien - Antonio IVANOV, Restaurant Pure
Kroatien - Tomislav KARAMARKO, FMTG group Borik Falkensteiner
Danmark - Morten FALK, Kadeau*
Spanien - Juan Manuel SALGADO, Restaurant La Plassohla
Estland - Dmitri ROOZ, Restaurant Farm
Finland - Eero VOTTONEN, Restaurant Olo
Frankrike - Laurent LEMAL, Domaine Riberach,Restaurant La Coopérative
Ungern - Tamas SZELL, Onyx
Island - Viktor Örn ANDRÉSSON, Grillid / Radisson sas
Italien - Marco ACQUAROLI, Four Seasons Hotel des Bergues
Norge - Christopher William DAVIDSEN, SØSTRENE KARLSEN
Netherlands - Jan SMINK, Librije
Storbrittanien- Anthony WRIGHT, University College Birmingham
Ryssland - Arthur OVCHINNIKOV, Restaurant Enzo
Sverige - Alexander SJÖGREN, frilans
Schweiz - Filipe FONSECA PINHEIRO, Restaurant Hôtel de Ville Crissier
Turkiet- Mutlu SEVKET YILMAZ, Seasons Restaurant


Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Billing ska stärka Sheratons matupplevelse

Han går till Furuvik

I maj öppnar Furuvik Havskrog.

De tävlar i Årets bagare

Eataly är Lydmars nya gig

På lördag öppnar italienska saluhallskonceptet Eataly på Biblioteksgatan. RS- Restauranger och Storkök har mött Pelle Lydmar.

Kulinarisk satsning på NK

Restaurang med inne- och utomhusdel planeras på Nks tak. Det framgick under presentationen av omgörningen av varuhuset.

Dags att kora Årets Arbetsplats 2018

Nyhetsbrev

Kvartetten som arbetar hållbart

Arkiv

Hon är ny på Rånäs Slott

Tio restaurangfavoriter korade

De är årets bästa restauranger enligt Bookatable Diner Award.

Han gästar Grand Hotel

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Kockbristen är alarmerande

Franska ostron levererade till Göteborg innehöll norovirus

Stadens grönsaker är dagens nyheter

Det blir kocklandslagets tema

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg med ett individuellt tema som arbetats fram under vintern.

De tävlar i Årets unga kock

Nu är finalisterna till Chaîne des Rôtisseurs tävling för unga kockar utsedda.

Ribban höjd i årets White Guide

Carlsbergs resultat minskade kraftigt

650 arbetsplatser inspekteras

Med start i februari ska Arbetsmiljöverket inspektera hotell- och restaurangbranschen.

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Från Adria till Brilllo

Foodhills: "Vi vill bli ledande i Europa"

Företaget tar över Findus anläggning i Bjuv från 1 mars – kommer bygga center för cirkulär livsmedelsproduktion.

Rejäl ökning för kaféer

Restaurangbranschen avslutade året starkt med försäljningsuppgångar inom fler delbranscher, enligt Restaurangindex.

Premiär för Eataly

17 februari öppnar konceptet i Stockholm. Eataly omfattar 3 000 kvadratmeter saluhall, restauranger, barer, café och skola.

K-märkt till Solna

Restaurangen öppnar våren 2019 och omfattar 800 kvadratmeter.

Fler konkurser 2017

Ny marknadschef för Pernod Ricard

Filip Fastén för Gooh

Nio finalister i Arla Guldko

Vattenbrist i fokus för bryggeri

Tvåsiffrig ökning av ekovaror

Han kan få hedersuppdrag

Stjärnbestrött

De minskar svinn och skänker vidare

Hotel Pigalle prisat

Från Viking Line till Independent

Malmöhotell prisat

Sänd till en kollega

0.173