I dag final i Årets Unga Kock
| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionenhttps://www.facebook.com/RS-Restauranger-Stork%C3%B6k-573861882713878/
Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.
Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.
Restauranger & Storkök 2/2018 ute nu med bland mycket annat rapport från Prowein, om den omdebatterade nitritanvändningen och vem som ska rädda Krav-grisen. Därtill senaste nytt om Restauranggalans 10-årsjubileum.
Debatt: Kan Sverige bota restaurangsjukan? Oliver Mohseni, grundare av riskkapitalbolaget Froda om att driva restaurang i Sverige i dag.
I början av maj avgörs årets upplaga av svenska mästerskap i sommellerie på At Six vid Brunkebergstorg i Stockholm.
Förre Findus-vd:n Henrik Hjalmarsson avgår efter endast ett år på posten.
De svenska hushållen blir allt grönare. Dock bara på vardagar, till helgen vill vi fortfarande äta kött.
Dennis Falk, på Elite Stadshotellet Eskilstuna, segrade i tävlingen Elite Hotels Masterchef 2018. Fem kockar gjorde upp om att kreera den bästa konferenslunchen.
Dubbla guld till Juniorbagarlandslaget vid tävlingarna i Spanien. Vinnarduon arbetar på Brunkebergs bageri respektive Lidingö Bröd och Pâtisserie.
Platsen för det planerade nya bryggeriet har spikats. Vd:n om köpet: "Vi är otroligt glada över den här tomten".
Myndigheten lägger förslag om fiskeförbud av ål i kustnära områden mellan november och januari.
Möt svensken som bjuder på Champagne i fotbolls-VM.
Han är ny styrelseordförande för restaurangkoncernen.
Agrikulturs Filip Fastén får pris.
Slutar med flygtransporterad frukt och grönt.
Namnkonflikt med Bacardi-ägda Compass Box blir för dyrt, ser whisky-tillverkaren Box destilleri, som istället lägger pengarna på varumärkesbyte.