Årets mest späckade R&S är här!

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Läs om Årets Roligaste måndag: Reportage om galamaten och tävlingen Årets Servitör! Bilaga med alla vinnarna på Restauranggalan. Julklappsidéer och boktips på många ställen i tidningen.

Ur innehållet i R&S nr 7/2016
Nu kommer matpunken.
Lisbeth Rauden analyserar det nya punkigt enkla
Intervju med Punk Royale-kockarna Kalle Nilsson och Jocke Almqvist och James Watt, en av grundarna till framgångssagan Brew Dog som har punken som företagsfilosofi, och steampunkaren John Söderberg.

• Lever älskad och hatad, Jens Linder har tuggat och tänkt
• Tennstopet, en gång ett spionfäste.
Kokböckerna som tog priset - hitta säkra julklappsböcker.
47 ställen att äta på i Solnas nya Mall - norsk och turkisk kedja gör entré.

För dig som lyssnar på R&S:
Nya poddar med
• Nobelkreatörerna Sayan Isaksson och Daniel Roos.
Alexandra Dittmer, driftchef Bobergs Matsal, på DI:s Årets Affärskrog .
• Hör Punk Royale-kockarna Kalle Nilsson och Jocke Almqvist
och James Watt, en av grundarna till framgångssagan Brew Dog


Poddar på gång.
Debatten på Årets Servitör, intervju med Darioush, ingenjören från Iran som odlar vin i Napa Valley. Johan Reyneke, biodynamisk vinodlare i Sydafrika


Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Östgöta Kök öppnar på Garnisonen

Hennes gastronomiska gärning prisas

Här är restaurangerna som fick Bib Gourmand

Tre restauranger i Stockholm och en i Göteborg fick Michelins utmärkelse Bib Gourmand.

Tre stjärnor till Frantzén

Restaurangen i Stockholm förärades tre stjärnor vid prisceremoni i Köpenhamn på måndagskvällen.

Fjällhotell in i framtiden

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Cocktailsatsning i Malmö

Nyhetsbrev

Myllymäki till Stadsparken

Arkiv

LRF ny delägare när Gårdsfisk tar in 10 miljoner

Investeringen är LRF:s första i organisationens nya satsning på tillväxtverksamheter.

Billing ska stärka Sheratons matupplevelse

Han går till Furuvik

I maj öppnar Furuvik Havskrog.

De tävlar i Årets bagare

Eataly är Lydmars nya gig

På lördag öppnar italienska saluhallskonceptet Eataly på Biblioteksgatan. RS- Restauranger och Storkök har mött Pelle Lydmar.

Kulinarisk satsning på NK

Restaurang med inne- och utomhusdel planeras på Nks tak. Det framgick under presentationen av omgörningen av varuhuset.

Dags att kora Årets Arbetsplats 2018

Kvartetten som arbetar hållbart

Hon är ny på Rånäs Slott

Tio restaurangfavoriter korade

De är årets bästa restauranger enligt Bookatable Diner Award.

Han gästar Grand Hotel

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Kockbristen är alarmerande

Franska ostron levererade till Göteborg innehöll norovirus

Stadens grönsaker är dagens nyheter

Det blir kocklandslagets tema

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg med ett individuellt tema som arbetats fram under vintern.

De tävlar i Årets unga kock

Nu är finalisterna till Chaîne des Rôtisseurs tävling för unga kockar utsedda.

Ribban höjd i årets White Guide

Carlsbergs resultat minskade kraftigt

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Från Adria till Brilllo

Fler konkurser 2017

Ny marknadschef för Pernod Ricard

Filip Fastén för Gooh

Nio finalister i Arla Guldko

Vattenbrist i fokus för bryggeri

Tvåsiffrig ökning av ekovaror

Han kan få hedersuppdrag

Stjärnbestrött

De minskar svinn och skänker vidare

Sänd till en kollega

0.393