Brydlings krögare på nya Täby Galopp i Upplands Bro

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Ulrika Och Carina Brydling tillsammans igen i ny satsning. De drev tidigare Restaurang Brydlings på Åhléns i Stockholms City. I juni nästa år startar upp restaurangen på Bro Park, dit Täby Galopp flyttar.

Nu är det klart att systrarna Carina och Ulrika Brydling är blir krögare på restaurangen i Bro Park när Täby Galopp nästa år flyttar till Upplands Bro.
Systrarna drev senast Restaurang Brydling på Åhléns i Stockholms City.

– Det känns otroligt bra och vi blev så glada att få chansen att driva restaurangen på Bro Park. Området har stor potential och vi hoppas på att få både galoppubliken och andra gäster på restaurangen, säger Carina Brydling.


Förutom att de ska ha öppet på tävlingsdagar finnsplaner på at daglig verksamhet.

– Vi planerar att servera luncher men vi har inte bestämt helt hur upplägget ska se ut eller i vilken omfattning det blir. Vi kommer att ha fokus på olika event och tanken är att kunna erbjuda kunder att ha fester, företagsevent eller liknande i restaurangen. Vi har ett stort miljöengagemang och vår verksamhet kommer att genomsyras av detta tillsammans med en ekologisk inriktning, avslutar Carina.

Ulrika Brydling medverkar som fast skribent i R&S i krönikan Ekologiskt och är bland drivande av bildandet av föreningen Ekokockar.

Den nya galoppbanan kostar i storleksordningen 500 miljoner att bygga.


Håll dig uppdaterad med RS
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Hennes gastronomiska gärning prisas

Här restaurangerna som fick Bib Gourmand

Tre restauranger i Stockholm och en i Göteborg fick Michelins utmärkelse Bib Gourmand.

Tre stjärnor till Frantzén

Restaurangen i Stockholm förärades tre stjärnor vid prisceremoni i Köpenhamn på måndagskvällen.

Fjällhotell in i framtiden

Laisaliden ska formas om av bland andra konceptbyrån Stylt Trampoli och Punkt pr.

Cocktailsatsning i Malmö

Myllymäki till Stadsparken

Nyhetsbrev

LRF ny delägare när Gårdsfisk tar in 10 miljoner

Investeringen är LRF:s första i organisationens nya satsning på tillväxtverksamheter.

Arkiv

Billing ska stärka Sheratons matupplevelse

Han går till Furuvik

I maj öppnar Furuvik Havskrog.

De tävlar i Årets bagare

Eataly är Lydmars nya gig

På lördag öppnar italienska saluhallskonceptet Eataly på Biblioteksgatan. RS- Restauranger och Storkök har mött Pelle Lydmar.

Kulinarisk satsning på NK

Restaurang med inne- och utomhusdel planeras på Nks tak. Det framgick under presentationen av omgörningen av varuhuset.

Dags att kora Årets Arbetsplats 2018

Kvartetten som arbetar hållbart

Hon är ny på Rånäs Slott

Tio restaurangfavoriter korade

De är årets bästa restauranger enligt Bookatable Diner Award.

Han gästar Grand Hotel

Hotellet och restaurangen i Lund bjuder på gästspel i mars.

Kockbristen är alarmerande

Franska ostron levererade till Göteborg innehöll norovirus

Stadens grönsaker är dagens nyheter

Det blir kocklandslagets tema

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg med ett individuellt tema som arbetats fram under vintern.

De tävlar i Årets unga kock

Nu är finalisterna till Chaîne des Rôtisseurs tävling för unga kockar utsedda.

Ribban höjd i årets White Guide

Carlsbergs resultat minskade kraftigt

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Från Adria till Brilllo

Fler konkurser 2017

Ny marknadschef för Pernod Ricard

Filip Fastén för Gooh

Nio finalister i Arla Guldko

Vattenbrist i fokus för bryggeri

Tvåsiffrig ökning av ekovaror

Han kan få hedersuppdrag

Stjärnbestrött

De minskar svinn och skänker vidare

Hotel Pigalle prisat

Sänd till en kollega

0.128